2777
2789
عنوان

بچها روز بعد عروسی چ شکلیه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 14647 بازدید | 326 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما بفکر قسط و بدهی بودیم همزمان اینکه عروسی گرفتیم خونه خریدیم تجهیز کردیم تا خرخره تو قسط بودیم

صبحونه یادمه یه نیمروز با سوسیس درست کردم ناهار و شامش یادم نیست رفتیم شاباش و کادوهارو گرفتیم از خانواده ها

خلاصه درگیری های مالی داشتیم

حتی روز عروسیمم زیاد یادم نیست

پا میشین صبحانه میخورین و تو خونه تنهایین خیلی خوبه ولی دیگه هی میبینی وااای همون آدم تکراری هنوز هست خسته میشی میگی این دیگه چرا نمیره خونشون بعد میگی مثلا بریم خرید میگه چه خبره هر روز هر روز بعد مادرش میاد میگه واااای پسرم از روزی که عروسی کرده لاغر شده بچم فقط دستپخت خودمو میخوره بعد میری مهمونی خواهر شوهر میگه عروس ظرفا مال تواه بعد میای خونه یه دعوای حسابی میفته میگی کاش از اون روز اول عروسی نمیکردم

من درونگرام، دو تا چیزش استرس داره اینکه آرایشت دلخواه نباشه، رقصت یادت بره

تو اگر درونگرای واقعی بودی اصلا به رقص جلو اون همه آدم فکر نمیکرذی 😐😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
عروسی نگرفتیم دقیقا مهر ۱۴۰۰ اومدیم سر زندگیمون دوتایی همون یکم وسایلمون با سلیقه چیدیم و بعدش من رف ...

چرامثل صداوسیماوسطشو سانسور کردی

قبول نیست مثل ماهواره تعریف کن🤣😂😅😅😂

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس