2777
2789

بابام حداقل ۱۵۰ درآمد داره ولی هیچی نداره فقط یه خونه کلنگی قدیمی داره با وام و قسط خریده و دوتا ماشین که یکیش خیلی مدل پایینه  یکیش چینیه. 

چرا هیچیی نداره پسسسسس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون پدرتون 

اهل ارتقا دادن خودشون نیستن

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

فقط کافیه به آیدی زیر در تلگرام یا روبیکا پیام بدین تا ۵۰ هزار تومان شارژ رایگان دریافت کنید همچنین ...

بسه دیگه....😑😑😑

همه مثل خودت گدای ۵۰ تومن نیستن

کم چرت و پرت بنویس توتاپیک ها

برات گزارش زدم

💕💕

ماهی ۱۵۰رو چیکار میکنید ؟ 🙄😐 اگه تو خونه ۱۰نفر هم باشید ۱۵۰خرجتون نمیشه ، احتمالا طلا و اینا بابات ...

طلا هم نداریم هرچی داشتیم هم برای یع چیزی فروخته 

مخارجتون بالاست

دفتر حساب درست کنید

پدر هم باید مدیریت کنه مثلا ۱۵۰ که حقوق میگیره، حداقل ۵۰ـ۶۰ میلیونش رو همون اول کار بریزه داخل یه حساب دیگه پس انداز و با پول پس اندازش طلا بخره. باقی پول قسط و وام ها و خرج ها

🌷🌷👏