2777
2789

برا منم دعا کنین شرایط خوبی ندارم💔

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

من

عقد کردم یه هفتع بعد عقد بیرونم کردن از خونه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی جونم چرا ؟

بخاطر عروسمون که لباساش ریخته بود رو میز تحریر من  و من برداشتم گذاشتم رو کمد داداشم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

وای چطوری اخههه منم عقد کردم بعدش رفتم کلا پیش شوهرم‌ خانوادم خیلی اخلاقای رو مخی دارن

منم 

ازشون بیزارم همیشه تنها بودم هیچ وقت پشتم نبودن منم الان فقط یه سری وسایلم اونجاس گاهی میرم میارم در همین حد خونشون نمیرم

خیلی به من بد کردن امیدوارم خدا به روزشون بیاره

بخاطر عروسمون که لباساش ریخته بود رو میز تحریر من و من برداشتم گذاشتم رو کمد داداشم

عجب ! کار بدی نکردی که ؟ 

متاسفانه خانواده ها پدر و مادر همینن با دخترا حالا بعدا میفهمن که عروس ماره تو آستین مونده تا بفهمن

عزیزم‌شمام عقدی؟؟؟

آره

عجب ! کار بدی نکردی که ؟ متاسفانه خانواده ها پدر و مادر همینن با دخترا حالا بعدا میفهمن که عروس مار ...

داداشم موقع گرفتن این زد به بدترین شکل خردشون کرد کلی پول گرفت حتی خرید عروسی نبردشون پدر عروسمون عقد گرفت حتی به پدر من نگفت مهمان دارین یا نه من همه خرجمو خودم دادم بعد روز جشن اشکمو درآورد که چرا برا مادرم شوه م هیچی نخریده و تو عقدم دورم نمیامدن و منو شوهرم رفتیم دست بابامو بگیریم برقصه زد زیر دستمون چون فکر میکرد من قضیه قهر داداشمو به پدر شوهرم گفتم آخرشم سر اینکه لباس عروسمون گذاشتم رو لباسا داداشم کلی فوحشم داد بیرونم کرد بخدا الانم که دارم تایپ میکنم گریه ام داره میاد 

به من جهاز نمیده حتی مادرم ضامن وامم نمیشه میگه میخوایم برا داداشت بشیم میگم خب یکم تو خرید جهاز کمکم کن منو سرکوفت میزنن میگه بیا کهنه های تو انبار که خودش استفاده نمیکنه ببرم آخ خدااا بخدا سرکلاسم اینارو تایپ میکنم صورتم به پهنا صورت خیسه

داداشم موقع گرفتن این زد به بدترین شکل خردشون کرد کلی پول گرفت حتی خرید عروسی نبردشون پدر عروسمون عق ...

ای وای عزیزم نمیخاستم ناراحتت کنم حالالم کن 

چی بت بگم که خانواده ها همینن من بیشترین ضربه رو از مادرم خوردم و پدرم الان برا هیچی روشون حساب نمیکنم فقط امیدم بخداست فقط و دارم با تمام توان جلو میرم بعدش عزیزم نگران نامزدت و جهیزیه ت نباش خدا جورش میکنه و حواسش بت هست  امیدوارم اونقدر خوشبخت بشی که همه بیان خوشون ازت آویزون کنن  

ای وای عزیزم نمیخاستم ناراحتت کنم حالالم کن چی بت بگم که خانواده ها همینن من بیشترین ضربه رو از مادر ...

ممنونم دوست خوبم 

ان شاء الله خدا جای همه اونایی که پشتمون نبودن حمایتمون کنه