2777
2789

من هیچ شرایطی ندارم نه پول دارم نه اعصاب و شهر غریبم هستم بارداری سختو استراحت مطلقیم هستم با توجه به بارداریای قبلی 

تازه یه دختر ۸ ساله پر مشکلم دارم

۳۹ سالمم هست ولی خیلی میخواستم بیارم ولی باردار نشدم 😅

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ شرایطی ندارم نه پول دارم نه اعصاب و شهر غریبم هستم بارداری سختو استراحت مطلقیم هستم با توجه ب ...

من فکر میکنم مسئولیت که میپذیریم ، باید همه چیز اوکی باشه براشون

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

بچه اول از اب و گل دراومده باشه به قول معروفوضع مالی هم در حدی که در خودت ببینی خرج بچه دوم رو بدیدر ...

پسرم ۵ سالشه و اوکیه و کاملا مستقل ، وضع مالی هم دوتا ماشین و یه موتور داریم ولی خونه نداریم ، خودمم دارم برای کنکور میخونم و الان چهارساله مشغول گرفتن دیپلم و شرکت توکنکورم ولی هدف فرزند آوریم واسه بعد قبولیه

وضع مالی که هر کسی خودش میدونه از پسش بر میاد یا نه . 

ولی من برای بچه دوم اختلاف سنیشون خیلی برام سوال بود یکم پرس و جو هم کردم از دوست و اشنا در نهایت رسیدم به اختلاف چهار سال و خیلی راضیم از این انتخابم بین ۳ تا ۵ خوبه به نظرم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
وضع مالی که هر کسی خودش میدونه از پسش بر میاد یا نه . ولی من برای بچه دوم اختلاف سنیشون خیلی برام سو ...

اره ولی خب باز باید یه استانداردی باشه دیکه‌ 

مثلا خونه داشته باشی یا حالا هرچی

پسر منم ۵ سالشه

منتها به سال بعد بعد از کنکورم فکر بچه دوم میکنم

من هیچ شرایطی ندارم نه پول دارم نه اعصاب و شهر غریبم هستم بارداری سختو استراحت مطلقیم هستم با توجه ب ...

شرایطتت عین منه ۳۹ ساله ام باردارم برا دومی پسر هشت ساله هم دارم .

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالخره:شما بچه ی دوم اوردی یادمه شما رو 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت