2777
2789

خواستگارم فامیل بود خیلیییی ام عاشق بود به هر حال به گفته خودش 

نظامی بود 

من خیلی سنم پایین بود دقیق یادم نیست فکر کنم 16 سالم بود 

بعد من جواب رد دادم بهش خیلیم زنگ زد به پدرم که چرا جواب منفی میده من قول میدم خوشبختش کنم و از این حرفا 

با این حال من یه حس تنفر بهش داشتم اصلا نمیتونستم ازشش خوشم بیاد خانوادمم این خواستگارم رو یکم اصرار کردن اما دیگه چیزی نگفتن 

یک ماه بعد از خواستگاری کردنش ما رفتیم عروسی فامیل. مادر و خاله و مادر بزرگ این آقا ام بود 

من اونجا واستاده بودم اینا از جلوی من رد میشدن توقع داشتن من سلام کنم من باهاشون صحبت کنم اما من هم بچه بودم گفتم سلام کنم اینا از من کینه دارن حتما جوابم  رو نمیدن هم واقعا نمیدونم چرا بهشون سلام نکردم 

از اون موقع اون آقا فکر کنم بهش برخورد سریع رفت خواستگاری  یه دختر دیگه و باهاش ازدواج کرد 

منم اصلا دوسش نداشتم و براش آرزوی خوشبختی کردم و چند وقت بعد با همسر خودم ازدواج کردم 

درسته با همسر خودمم بخاطر سن کمم اوایل ناراضی بودم اما اصرار زیاد خانواده که خیلی موقعیت خوبی داره به هر حال خودمم کمی دوسش داشتم دلم راضی بود کمی. هم قیافش هم موقبعیتش هم شغلش همچیش به دلم کمی راضی بود لاقل. 

و همسرمو الان واقعا دوست دارم خیلی زیاد 

اما چند شب پیش خواب دیدم که ینفر میگه بریم از مادر این خواستگارم و خودش معذرت خواهی کنیم ببخشیم همو 

واقعا نمیدونم دلیل این خواب چی بود 

یعنی مگه اونا دلشون از دست من شکسته؟ 

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ایشون کلا قصدشون ازدواج بوده و ربطی به شما نداشته. دوما دوست داری شوهرت بره مثلا از نامزد قبلی ...

نه میکشمش😂 ولی  خب منم که نرفتم من فقط خواب دیدم 

نه بابا کار خاصی نکردی.اون آقا هم از لج شما نرفته ازدواج کنه خب قصد ازدواج داشته دیگه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
بی خیال شوهر مردم.معصیته بابا.بچسب به زندگی و بچت

بابا من چیکار اون طفلک دارم اگه میخواستمش همون موقع قبولش میکردم فقط چون تو خوابم اومده بود گفتم شاید خودشو و مادرش دلشون از من شکسته شده باشه مگرنه صد سالم بگذره یه تار مو شوهر خودمو با اون عوض نمیکنم. 

نه بابا کار خاصی نکردی.اون آقا هم از لج شما نرفته ازدواج کنه خب قصد ازدواج داشته دیگه

آره دیگه چند جا رفت خواستگاری هدفش ازدواج بود