2777
2789
اره دقیقا داداشم کوچیکه زن داداشم می‌گفت شیر میزارم یخچال کم میشه داداشم شیر گاو خیلی میخوره خیلی یع ...

آهان کوچیکه 😂من فکر کردم شوهره همین زنداداشت رو میگی. 

ولی بگو حداقل یه کاغذ بنویسه بذاره کنار شیر تا بقیه نخورن یا حداقل توی شیشه شیر بریزه 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😐👍🏻چجوری اشتباهی خوردی دقیقا الان اون مادرت حساب میشه پس😂اجترامش واجبه حق داره تا قیامت بگه شی ...

اره همه میگن مادرت حساب میشه حالا من هیچی داداشم بالای ۴بار شیرشو خورده می‌گفتیم نخور گوش نمی‌کرد داخل یخچال میدید میخورد آخر دیگه نزاشت 

آهان کوچیکه 😂من فکر کردم شوهره همین زنداداشت رو میگی. ولی بگو حداقل یه کاغذ بنویسه بذاره کنار شیر ت ...

چند باری داخل شیشه شیر گذاشته بود من میدونستم اون موقع که خوردم داخل لیوان ولی داداشم کوچیک بود باز میخورد کلاس اولی بود ۷سالش بود اون موقع ۴یا ۵ باری خورده 

آهان کوچیکه 😂من فکر کردم شوهره همین زنداداشت رو میگی. ولی بگو حداقل یه کاغذ بنویسه بذاره کنار شیر ت ...

ولی زن داداشم میگه موقع رابطه داداشم ب سینه هاش دست می‌زده چند باری خورده 😹😹😹😹 بعد رفته بود پیش یه آخونده آقا اینطوری شده گفته بود اشکال نداره حلاله

اره همه میگن مادرت حساب میشه حالا من هیچی داداشم بالای ۴بار شیرشو خورده می‌گفتیم نخور گوش نمی‌کرد دا ...

اها داداش کوچیکت؟ خخ

فککردم همون بزرگه رو میگی خواستم بگم مردا ک وسواسی ترن چطور تونسته