2777
2789

من ی سگ خونگی‌دارم تقریبا دو سال پیشم خانوادم گرفتن برام از اون اولشم حالش نداشتم آوردن و مسئولیت انداختن ب گردنم رفته رفته شدیم رفیق هم من این سگ دمش گرم خرج گردنم نزاشت غصه هامم یکی یکی گوش میداد 

بچم شب دستشویی داشته رفته پیش در نگو منم خواب بودم نتونسته خودش نگهداره همونجا پیش در پیپی کرده تو خونه‌نمیکنه کسی در براش بازکرده فشار اومده 

منم ندیدم بابام اومد دید سگ بی زبون کتک زد انداخت حیاط تو این  سرما میگه با تبر میزنم گردنش 😭😭😭😭نیاید بگین حق داره کثیفه یا چی آقاجان کم درد دارم بیشترش نکنین 

سگ طفلک‌تو خونه نکرده رفته پیش در بره بیرون زبون نداره صدا کنه  چی میشه مگه الان تو اون سرما مونده آدم سگ با دمپایی میزنه خیر نبینی تو زندگیت پدر بیشرفم 

چطور تو با ۱۰۰۰ زن حرفمیزدی دختر ۱۴ ساله عکسای کثیف کثیف نگا میکردی نجس نبود 

این بی زبون  ک خودت‌گرفتی میگی نجس؟؟؟

تو سرما انداختنش بیرون😭😭😭

میلرزه چیکار کنم خدایا بعدا نگی در حقش بدی کردی مدیونی دیدی چقدر جنگیدم از این سگ محافظت کنم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️