selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5768 عنوان تا بهمن که دانشگام شروع میشه چه کارا کنم 141 بازدید | 16 پست گواهینامه گرفتم.ورزش هم قراره برم چیا یاد بگیرم این مدت با چه کار کنم؟ و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی 1404/08/04 | 03:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیرنیک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2403 تقویت مغزیادگیری مهارتتقویت درسای تخصصی از پایه بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن)
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5768 تقویت مغزیادگیری مهارتتقویت درسای تخصصی از پایه مهارت چی؟ مدرک ICDL دارم و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5768 فنی حرفه ای یه دوره بگذرون به نطرت چه دوره ای به دردم میخوره؟ خیاطی و گلدوزی اینا نمیخوام چون گلدوزی بلدم خیاطی هم شرایطشو ندارم مدرک ICDL هم دارم و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5768 مشاور شو 😂😂نان حلال دلم میخواد واقعا الان دارم به چند نفر از همکلاسی های دبیرستانم و دوستام و حتی غریبه مشاوره میدم رایگان اما نمیدونم تو چه بستری بتونم ازش پول در بیارم و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
آووکادویم عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 8713 چند وقت طول کشید گواهی نامه گزفتنت یجوری میرم انگار از اول نبودم
sunnnshine عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 2915 😂😂نان حلال دلم میخواد واقعا الان دارم به چند نفر از همکلاسی های دبیرستانم و دوستام و حتی غریبه مشا ... منم پزشگی میخونم از اول واردش نشدم الان حوصلشو ندارم تو از الان برو یه پولی دستت بیادبه اینا پیام بده سیب ترش جذب مشاور تل سرچ کنی میاد بعد جذب مشاور گاماس، الو رتبه، دلتااینا رو دونه دونه پیام بده ببین کدوم استخدام میکنن الان
گلی_در_خانه_پدری عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 1101 به نطرت چه دوره ای به دردم میخوره؟ خیاطی و گلدوزی اینا نمیخوام چون گلدوزی بلدم خیاطی هم شرایطشو ندار ... والا باید بری ببینی چی دارهاگه هم دوره های دستیار دندونپزشکی، دوره های داروخانه دیدی میتونی بریکلاسای هلال احمرم مثلا تزریقات و کمک اولیه هست
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5768 چند وقت طول کشید گواهی نامه گزفتنت 12 جلسه عملی 8 جلسه تئوری بعدشم آزمون میدی تموم زیر 2ماه و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
آووکادویم عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 8713 12 جلسه عملی 8 جلسه تئوری بعدشم آزمون میدی تموم زیر 2ماه اع فکر میکردم بیشتر طول بکشهممنون عزیزم یجوری میرم انگار از اول نبودم
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5768 والا باید بری ببینی چی دارهاگه هم دوره های دستیار دندونپزشکی، دوره های داروخانه دیدی میتونی بریکلاسا ... خودم رشتم پزشکیه فک کنم اون دوره های کمک اولیه و اینا خیلی به دردم بخوره بعدا دمتتتتت گرممممممم مرسییییی پس میرم دوره های هلال احمر و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
selo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 5768 اع فکر میکردم بیشتر طول بکشهممنون عزیزم قربونت عزیرممم و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی