2777
2789
عنوان

چرا ابان ماهیا انقدر سرد و بی احساسن اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 137 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟چند وقته کاتین خب برگرد بهش لعنتیا ادم نمیتونه ازون دل بکنه

۲۰ روزی شده..خب اون چرا پیشقدم نمیشه همیشه منتظره چون میدونه من میام طاقتم نمیگیره اما اینبارنمیرم دیگ

دوستم آبان ماهی خیلی بی احساس و خنثی هست اصلا انگار هیچ احساسی نداره ولی خیلی آدم خوب و راز داریه کم ...

اره اینطورین اما خب خیلی بی احساسن میگم ک ما چند ماه چند ماه کات میکنیم بدش میاد اما خب اخه ت این چند وقت دل تنگ نمیشه واقعا

حالا از سر تجربه بنظرتون برمیگرده یا تمومه؟😂

چند وقته کاتین اون کات کرد یا تو اگه همیشه اینطوری طولانی کات میکنید بنظرم میاد چون اخلاقشونه هی برن هی بیان یویو دارن

و اینکه همبشع تو میری سراغش کات میکنید یا اون میاد

چند وقته کاتین اون کات کرد یا تو اگه همیشه اینطوری طولانی کات میکنید بنظرم میاد چون اخلاقشونه هی برن ...

۲۰ روز گذشته ک کاتیم.هیچوقت انقد طولانی نمیشد همیشه یه هفته ده روز

منم تیر ماهیم خیلی احساساتی ام دلرحمم مهمترین چیز برام تو دنیا خانوادم هستن .زودرنجم و یکم وسواسی

منم زودرنجم.

اما همیشه منطقم یه قدم جلوتر از احساسمه

به جز در مورد خانوادم

و خیلی هم رکم