2777
2789
عنوان

بعنوان یک خانم متاهل اصلا شرایط کار بعدازظهر رو ندارم 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 53 پست
خب عزیزم تایمش خیلی بده تا ۵ بعد ازظهر اینجا هم شرکت های صنعتی ممکنه ۱۳/۱۴ تومن بدن به کارگراشون اما ...

از ساعت ۵ تا ۱۰‌شب که بهتره صبح میره ۵ خونه اس 

دیگه ساعت کاریش ۸ ساعته خیلی خوبه که 

الان کارمند بانک باید ۷ بانک باشه تا ۳ 

[QUOTE=399504615]تهران نیستم شهرستانم اینجا حقوقا در همین حده با تهران قابل مقایسه نیست دانشگاه رف ...

اره 

با بالاترین معدل از دانشگاه دولتی🤐

بعنی ازین وضع متنفرم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ساعت ۵ تا ۱۰‌شب که بهتره صبح میره ۵ خونه اس دیگه ساعت کاریش ۸ ساعته خیلی خوبه که الان کارمند بانک ...

۷ تا ۳ اوکیه اخه کارشم همش نشستست خستگی فیزیکیش کمتره 

من بیشتر دنبال کار پاره وقتم نهایت ۵/۶ ساعت 

تا ۵ عصر سرکار باشم بیام خونه دیگه تا فردا باید بخوابم 😅

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

نمیتونی بری برای استخدام شرکت اخه ۵ عصر تاده شب چه کاریه رستوران بود چی بود ؟

نه عزیزم ادمین بود برای یک فروشگاه بزرگ 

شرکت خاصی پیدا نمیکنم که استخدامی بخواد 

۷ تا ۳ اوکیه اخه کارشم همش نشستست خستگی فیزیکیش کمتره من بیشتر دنبال کار پاره وقتم نهایت ۵/۶ ساعت تا ...

پس خودت تلاش نمیکنی دیگه ۹۰ درصد کارهاتا عصره 

اون که میگی نشستس یدونی چه فشار مغزی بهشون وارد میشه همین کار بانک رو میگم شوهر خواهرم رییس بانک میگه کسایی بودن اینقدر فشار مغزی بهشون وارد شده بود اومدن بردنشون بستریشون کردن یکی از همکاراشم از فشار کاری سکته کرد مرد 

پس خودت تلاش نمیکنی دیگه ۹۰ درصد کارهاتا عصره اون که میگی نشستس یدونی چه فشار مغزی بهشون وارد میشه ه ...

چرا میگی تلاش نمیکنی؟؟؟؟ عزیزم اینحا با تهران فرق داره اکثر کارها نهایت تا ۲ باشه 

بعد از ظهرم که تایم کاری جداست مثلا همون ۵ تا ۹ 

من کار فیزیکی سخته برام انجام توان بدنی خودمو میشناسم سریع مریض میشم با همچین شرایطی

برعکس تو کارایی که فیزیکی نیست و ذهنی هست موفقم 

خانه دارم هستم دنبال کار پاره وقتم حالا حقوق ۱۰-۱۲ تومنم باشه راضیم 

مثلا شوهرم کارمنده تا ۳ نهایت سرکاره من که نمیخوام خودمو ببندم به کار و بیشتر از اون سرکار بمونم 

چرا میگی تلاش نمیکنی؟؟؟؟ عزیزم اینحا با تهران فرق داره اکثر کارها نهایت تا ۲ باشه بعد از ظهرم که تای ...

بد گفتم ؟؟؟

خب کار خوب میخای هی میگی درس خوندم همه درس خوندن هم ساعت کم میخای هم حقوق خوب میخای 

خواهرام فوق لیسانس دارن چندجا کار میکنن تازه بچه هم داره یکیشون کل خرج زندگی هم با خودشه جدا شده اینقدر به بچش رسید الان بچش ۱۷ سالشه سمپادی المپیادی نخبه اس قهرمان کینک بوکسینگ از ۴ سالگی فرستادش مهد زبان انگلیسی رو مثل فارسی روان حرف میزنه خودش بدو بدو صبح میبردش بعد میرفت مدرسه معلمه خواهرم بعد تعطیل میشد میرفت دنبال بچش حقوق معلمها هم که خودت میدونی کمه شاگرد خصوصی میگرفت تو خونش 

بد گفتم ؟؟؟خب کار خوب میخای هی میگی درس خوندم همه درس خوندن هم ساعت کم میخای هم حقوق خوب میخای خواهر ...

فکر کردی خسته نمیشد خوابش نمیومد ؟ دیگه هرکی طاووس خواهد جور هندوستان کشد 

اونیکی خواهرم قبل از اینکه استخدام بشه یه مدت پرستار بچه ۵ ساله بود هرروز صبح ۷ صبح میرفت تا ۶ بعدازظهر که مادر بچه بیاد بعد که استخدام اموزش پرورش شد دیگه پرستاری نکرد مجرد هم بود وضع بابامم خوبه خداروشکر اما گفت اینهمه درس خوندم بشینم خونه تا کارم درست بشه فعلا میرم کار میکنم روانشناس کودکه