از اونجایی که خاستگار من خیلی زرنگ تشریف داشت خانوادش زنگ زدن گفتن خونه داره حقوق خوب داره خودش منو دیده میگه کی گفته خونه دارم تو مگه باید به خاطر پولم باهام ازدواج کنی😯میگم خب جزو معیارهامه داشته باشین بهتره میگه حقوقم 15.به بالاس نپرسید کجا کار میکرد... بازم من😯 گفت دختر خوبه کار کنه واسه منم پوئن محسوب میشه ... کلی تخلیه اطلاعاتی انجام داد خودشو خیلی همه چی دان مبدونست و پوزخند هفت خط بودنش هم گوشه لبش بود... گند ترین دیتی بود که رفتم از اولم دلم نبود به اسرار واسطه که گفت برو برو ...چرا انقدر یه سری اعتماد به نفس کاذب دارم تازه 12سال ازم بزرگتر بود💔 منم جواب بهش ندادم هنوز جوابم منفی ولی اصلا نمیخوام پیام بدم بهش امروز فهمیدیم زرنگ آقا مغازه هم داشته چون واسطه گفت نخواسته مهریه بندازین رو اموالش اینجور گفته اینم ترفند مسخره شون هلو برو توگلو دوست دارن
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘