2777
2789
خیلی کنجکاوی و خونگرم و زیاد فکر میکنی و ترس وقتی کسی بهت بدی میکنه ازش دور میشی اگه زیاد تلاش کنی ب ...

گلی جون لطفا اگه آنلاین شدی  لطفا اینم بهم بگو 

آقای  ع   حسی بهم داره ؟ اصلا راجع بهم فکر میکنه ؟ فکر میکنه چطور دختری هستم ؟ ممکنه با هم وارد رابطه بشیم ؟؟؟ 

بعد اون دندونپزشک هم اگه تلاش زیاد کنم  قبولم؟ آینده ام چطوری می‌بینید مرسییی

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
من پیام ندم خودش پیام میده؟رابطه ای برامون حس میکنی؟اجی بخدا من خیلی دوسشدارم یساله همینجوری منتظرش ...

تا حالا یبار بهت پیام داد؟ 

اگه نه سعی کن فراموشش کنی چون حس میکنم با یک فرد مناسب آشنا میشی و بهت علاقه پیدا میکنه و شما هم همینطور 

غصه نخور گلم

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرون بودیم دو بار گفت دوست دارم ولی بد تو چت بهم گفت دوستت ندارم و برو

حتما چیزی شنیده یا حرفی شنیده که اینطور شد دلیل بهش گفتی به شما بگه.

اگه دلیل وجود نداشت حتما وقتی بیرون بودی و این کلمه بهت گفته دروغ بوده 

پسرا این 3 کلمه رو الکی نمیگن.

حس میکنم قهره یا حرفی شنیده که اینطور بهت گفت

شما کاری نکردی که اونو قهر کنه؟

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

کی ازدواج میکنم ؟؟؟شغلش چیه

شما الان خواستگار برات میاد دیگه جواب مثبت یا منفی دست خودته ، اگه هم نشد یک خواستگار دیگه برات میاد

و ازدواجت بین بهمن امسال تا سال بعد

شغلش خوبه نگران نباش

عزیزم حست میگه من حامله ام یا نه؟

حسم میگه هنوز باردار نیستی ولی باردار میشی 

گلی جون لطفا اگه آنلاین شدی لطفا اینم بهم بگو آقای ع حسی بهم داره ؟ اصلا راجع بهم فکر میکنه ؟ فک ...

حس نمیکنم بهت حسی داره.

ولی مثلا اگه بهت حسی داشت بهش زمان بده خودش بیاد جلو.

بله اگه زیاد تلاش کنی قبول میشی اگه هم نشدی یک رشته دیگه قبول میشی رشته بدی نیست و آینده ات درخشان میبینم

حتما چیزی شنیده یا حرفی شنیده که اینطور شد دلیل بهش گفتی به شما بگه.اگه دلیل وجود نداشت حتما وقتی بی ...

نه کار خاص یا بدی نکردم ولی رابطمون قبلا کات شده بود مدام برمیگرده بعد کات میکنه اگه هم بیرون بریم میگه که دوستت دارم ولی بعدش خیلی بد رفتار میکنه و میگه حسی نداره 

عزیزم میتونی بگی حست میگه من متولد چع ماهیم؟

متولد یکی از اینا 

آذر ، تیر ، اردیبهشت ، فروردین ، اسفند ، بهمن ، مرداد 

نه کار خاص یا بدی نکردم ولی رابطمون قبلا کات شده بود مدام برمیگرده بعد کات میکنه اگه هم بیرون بریم م ...

پس ازش دور شو حس خوبی نگرفتم

اصلا برات مناسب نیس