2777
2789
ازدواجت خیلی خوب میبینم سنت 27 ازدواجت نزدیکه از امسال تا سال بعد ازدواج داری حس میکنم شما آدم خوشحا ...

اره حست درسته خستم ممنونم بنظرت ازدواجم با چه کسیه ؟؟اینم میگی غریبس 

ازدواجت خیلی خوب میبینم سنت 27 ازدواجت نزدیکه از امسال تا سال بعد ازدواج داری حس میکنم شما آدم خوشحا ...

عزیزممممم من بگوووو 

بهش پیام دادم حسش چیههه 

چیکار کنم الان؟خیلی دوسشدارم نمیدونم چیکار کنم 🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطفاا برای منم بگین اول بگین لطفا ازم چی حس میکنید ویژگی ظاهری اخلاق هر چیزی بعد اینکه ۴۰۵ دند ...

خیلی کنجکاوی و خونگرم و زیاد فکر میکنی و ترس 

وقتی کسی بهت بدی میکنه ازش دور میشی 

اگه زیاد تلاش کنی بلند دندون پزشکی قبول میشی و گرنه رشته های دیگه قبول میشی

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

عزیزم پیام بده بهم طولانی حرف می‌زنیم یا کوتاه؟و اینکه بعد پیامش دوباره ارتباطمون قطع میشه و می‌ره ت ...

طولانی 

نه ارتباطتون قطع نمیشه یعتی هفته ای دو روز یا سه روز با هم صحبت می‌کنید بعضی وقت ها بهت پیام نمیده به خاطر شرایطی که داره

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

خیلی کنجکاوی و خونگرم و زیاد فکر میکنی و ترس وقتی کسی بهت بدی میکنه ازش دور میشی اگه زیاد تلاش کنی ب ...

همش درست بود 

اگه ۱۰۰ خودمو بزارم   یعنی  دندون قبولم؟ 

بعدد آینده ام چطوری می‌بینید ازدواج  یا زندگی شخصی

یه سوال دیگه ببخشید خواهرم با محمد رضا ازدواج داره ؟ اینا بینشون چی حس میکنید؟ 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
عزیزممممم من بگوووو بهش پیام دادم حسش چیههه چیکار کنم الان؟خیلی دوسشدارم نمیدونم چیکار کنم 🥹🥹

ای کاش پیام نمیدادی 

حست بهش پاکه 

ولی سعی کن زیاد بهش پیام ندی 

بزار خودش بهت پیام بده 

بیشتر عاشق خودت باش 

خیلی کنجکاوی و خونگرم و زیاد فکر میکنی و ترس وقتی کسی بهت بدی میکنه ازش دور میشی اگه زیاد تلاش کنی ب ...

@گلی1404‍ گلی جان شما حستون خیلی خوبه میشه لطفا درخواست دوستی من را قبول کنید،سوال مهمی داشتم که اینجا نمی توانم بپرسم،مرسی عزیزم

ای کاش پیام نمیدادی حست بهش پاکه ولی سعی کن زیاد بهش پیام ندی بزار خودش بهت پیام بده بیشتر عاشق خودت ...

عزیزم منم بگو خیلی دوسش دارم اما اون گفت حسی نداره 

درست گفته ؟حسش چیه بهم 

عزیزم منم بگو خیلی دوسش دارم اما اون گفت حسی نداره درست گفته ؟حسش چیه بهم

قبل از جواب سوالت بهم بگو 

وقتی بهت گفت تو چشات نگاه کرد آروم بهت گفت یا زود؟

ای کاش پیام نمیدادی حست بهش پاکه ولی سعی کن زیاد بهش پیام ندی بزار خودش بهت پیام بده بیشتر عاشق خودت ...

من پیام ندم خودش پیام میده؟

رابطه ای برامون حس میکنی؟

اجی بخدا من خیلی دوسشدارم یساله همینجوری منتظرش موندم بهم خیلی حس خوبی میده نتیجه صبرم خوب میشه؟