2777
2789
علیک سلام ازدواجت بین امسال تا سال 1407 مشخصات همسرت قدش بین 169 تا 180 و هیکل و مهربونشغل همسرت مثل ...

@گلی1404میشه لطفا درخواست دوستی من را قبول کنید سوالی هست که اینجا نمی توانم بپرسم،برایم خیلی مهمه،مرسی عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه منم بگی ازدواج من کیه؟در مورد همسر چی میبینی چجور شخصیتی داره؟

اگه سنت بین 21 به بالا 

بین امسال تا 08

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

@گلی1404‍ نمیگی چرا🥺

سوالت کامل بهم بگو تا بهت بگم عریزم

پیاما زیاده 

دارم به ترتیب جواب میدم

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

ممنون عزیزم میشه شغلش روهم بهم بگی لطفا

کارشناس یکی از مراکز یا شرکت ها 

پزشک یا معلم یا ...

یا با پدرش کار میکنه اونم شرکت پدرش

عزیزم جواب همه رو دادی جز من میشه مال منم بگی حسش چیه بهم الانکی پیام میدهدلتنگمه؟میخواد برگردیم؟و ب ...

شما الان هیچکاری نکن چون ممکنه پشیمون میشی 

بهت حسی داره ولی زیاد به حسش مطمئن نیس بهش زمان بده 

بله دلتنگته ولی بزار خودش بهت پیام بده

هیچکاری نکن فعلا 

قبل از عقد بله به همدیگه علاقه پیدا میکنید

میشه لطفاا برای منم بگین 

اول بگین لطفا ازم چی حس میکنید ویژگی ظاهری اخلاق  هر چیزی 

بعد اینکه ۴۰۵ دندونپزشکی قبول میشم ؟؟  

بعد آینده ام خوبهه؟ 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
شما الان هیچکاری نکن چون ممکنه پشیمون میشی بهت حسی داره ولی زیاد به حسش مطمئن نیس بهش زمان بده بله د ...

@گلی1404‍ عزیزم میشه لطفا درخواست دوستی من را قبول کنید،حس شما خیلی خوبه،سوالی هست که اینجا نمی توانم بپرسم،مرسی عزیزم

کی همو میبینیم ؟فکرش نسبت به من چیه؟شناخته منو؟

اگه یکی از فامیلت بین این پنجم تا 20

اگه غریبس بین پنجم تا 30

فعلا فقط شمارو شناخته 

در آینده بخاطر اینکه منو از دست داد منظورمه

الان پشیمون نیس ولی به مرور زمان بله پشیمون میشه

@گلی1404‍ سلام عزیزم من چند بار سوال پرسیدم ولی ندیدید میشه لطفا پاسخ بدهید،ممنونم، حس می کنید من چه ...

سلام

از دی امسال تا سال بعد ازدواج میکنی 

شوهرت آدم خوبیه و محترمه ولی از کسانی که بهش دروغ میگن متنفره خیلی حتی عصبی میشه ولی در کل خیلی آدم خوبیه 

شغلش خوبه در آمدش خوبه

معلم ، استاد یا رئیس یا پلیس یا یکی از رشته های پزشکی یا مشاور ، روانشناس

قبل از عقد بله به همدیگه علاقه پیدا میکنید

عزیزم پیام بده بهم طولانی حرف می‌زنیم یا کوتاه؟

و اینکه بعد پیامش دوباره ارتباطمون قطع میشه و می‌ره تا چند هفته دیگ یا نه صحبتامون هر روز ادامه دار میشه؟

گلی جون ازدواج منم بگو کی و با کیه ؟الان ۲۷سالمه مرسی

ازدواجت خیلی خوب میبینم 

سنت 27 ازدواجت نزدیکه از امسال تا سال بعد ازدواج داری 

حس میکنم شما آدم خوشحال نیستی و خسته ای 

سوره یاسین بخون 

انرژی زیاد نداری 

ورزش هم بکن