2777
2789

فقط ایمان دارم خدا خیلی قشنگ میچینه برامون

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در رسیدن به اون خواسته شاید

ولی تأثیرش جای دیگه لحاظ میشه 

مداومت در دعا کردن

گاهی به خواسته ای که داری رسیدنه

ممکنه توی صف رسیدن بزارنت 

منظورم اینه بازم بهش میرسیم ولی با تأخیر 

یا اگر کامل به صلاح نباشه و لغو شه

ذخیره میشه برای دنیای باقی

یا به سببش بلایی ازمون دفع میشه

خلاصه دعا کردن ضرر نداره

حتی اگه  دعا کردنمون ساز دنیامونو کوک نکنه 

من دیگه از لطفش بریدم

هممون ی جاهایی خسته شدیمو غر زدیم قهر کردیم ولی  بازم میبینیم فقط اونو داریم بازم پیشش برمیگردیم  ماها غیر اون کسیو نداریم ک انقد با تمام بدیهامون نقصامون دوسمون داشته باشه 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
در رسیدن به اون خواسته شایدولی تأثیرش جای دیگه لحاظ میشه مداومت در دعا کردنگاهی به خواسته ای که داری ...

وقتی آدم جون به لبش میرسه و طاقتش تموم میشه دیگه چه فایده ای داره اینا که گفتی 

دعا کردن هیچوقت بی تاثیر نیست عزیزدلم ، صلاح خدا با دعاهای ما شاید یکی نباشه و حکمتشو نفهمیم ولی اون دعاها تو مقدرات ما خیلی اثر میزاره ، امروز شما دعا میکنی در یه کاری موفق بشی اگه نشد شاید چون تو اون کار قراره جسم شما آسیب ببینه، و خدا در عوض دعایی که کردین یه خیر بهتر سر راهتون قرار میده فقط کافیه شدن و نشدن هارو به حکمت کسی که صلاح مارو بهتر از ما میدونه ربط بدیم 

وقتی آدم جون به لبش میرسه و طاقتش تموم میشه دیگه چه فایده ای داره اینا که گفتی

برای همینه که صبر کردن خودش ثواب داره

صبر بر ناملایمات 

انسان در رنج آفریده شده

بعد سختی هم آسانی هست

اکثریت هم تجربه کردن

مدلاش فرق داشته

ولی پیروز اونیه که توکل کرده ،صبر کرده 

همون اون این بلا ها رو سرمون میاره همه چی زیر سر خداست

از وقتی ک قبول کردم هر دردی ک تجربه می کنم یه درسه ک باید یادش بگیرم کمتر واکنش نشون میدم به خدا اعتماد کن زندگی هیچ کس بی نقص نیست 

برای همینه که صبر کردن خودش ثواب دارهصبر بر ناملایمات انسان در رنج آفریده شدهبعد سختی هم آسانی هستاک ...

طاقت تموم میشه 

عوارضش بعد از تموم شدن سختی هم میمونه 

افسردگی از دل آدم نمیره