2777
2789
عنوان

حس ششمی میاد لطفا خیلی واجبه

45 بازدید | 4 پست

دو هفته خونه مادر همسرم برای خونه تکونی رفته بودم کمک.شب و میموندیم اونجا با همسرم که اذیت نشم هی بیام و برم.خواهرشوهرم میومد و می‌رفت بخاطر بچه هاش.

خلاصه روزی که ما اومدیم خونمون فرداش زنگ زد که زنجیر و پلاکم گم شده نیست.

رفتیم یکم گشتیم پیدا نکردیم.من حس میکنم جایی گذاشته و یادش نمیاد تو اون شلوغی . درصورتی که میگه من همیشه همینجا میزاشتم.کنار اون یدونم انگشتر بود که انگشتره هست. تقریبا ۶۰ گرم میشه زنجیر و پلاکش.

الان شکش رو ماعه و دعوای بدی راه افتاده و هرچی میگیم قبول نمیکنه که ما برنداشتیم . امید دارم که تو خونه باشه و پیدا بشه. میخواستم ببینم کجاست ؟ کسی برداشته ؟ پیدا میشه ما از این بی آبرویی راحت بشیم . سپردمش به خدا . یک هفتس خوابو خوراک ندارم .کارم شده گریه و التماس به خدا و همه ی اماما. اما هیچی به هیچی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اون آدمایی نیست که خودش بخواد برداره و اذیت کنه شمارو؟

نبابا همچین شخصیتی نداره. خیلی باهم خوب بودیم خیلی زیاد. یعنی همه حسرت رابطه منو ایشون رو میخوردن.نه کار خودش نیست.