2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 145920 بازدید | 1800 پست
یکی دیگه زیر سر داره این صغری کبری چیدنا بیخود نیست

یکسی دیگه را میخواد شک نکن،شوهر منم میگفت طلاق بگیر،خونه برات میگیرم بچه راهم ببر نمیزارم سخت بهت بگذره گوشیشو ک رمزشو باز کردیم فهمیدیم ۵ساله با نوه عمشه،کار نکرده هم ندارن،اون لجن هم بهش همه ی کارهارو یاد میداد و فشار روش گذاشته بود ک طلاق بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من اصلا آدم بدبینی نیستم ولی این بدون و ‌شک نکن همو من همکارش که خیلی بهش جانم میگه افتاده تو زن ...

نه اصلا شوهرم هیچکس رو نداشته اونم دوست نداشت خدایش زن خوبی بوده خصوصا واسه خانواده شوهرم تا الان با حسرت از دست دادنش اه می‌کشه مادرشوهرم ولی خو دوستش نداشته پسرش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اسی من اصلا آدم بدبینی نیستم ولی این بدون و ‌شک نکن همو من همکارش که خیلی بهش جانم میگه افتاده تو زن ...

نه بذمن جانم میگفت همیشه عزیزم میگفت همیشه بهم اون از دهنش پرید خودشم گفت کارم اشتباه بود

در خد حانم و عزیزم و اینکه از یر کار میومد بغلم میکرد بوسم میکرد میخواست بره یرکار بوسم میکرد موقع خواب دیتشو همیییییشه میرتشت زیر سرم و بوس میکرد میگفت شب بخیر میخوابید اینا رو میکرد ولی من بیشتر از این میخواستم الان فهمیدم اشتباه کردم زندگی مثل فیلم نیست انتظار داشتم دم ب دیقه بکه قربونت برم دوست دارم .... اینا رو میخواستم عملی هم ک بیشتر نشون میداد بهم

عزیزم یه گوشی از مادری خواهری کسی قرض کن یا اگه خودت گوشی قدیمی داری یه رم بنداز توش گوشی رو بذار حا ...

دقیقا منم همین کارو کردم ،عوضی میگفت صدا من نیست ،حتی صدای درهم ک باز وبسته می‌کرد بود،و فهمیدم باهم چه حرفایی میزنن ،البته اگه طاقت این کارو داری انجام بده من تا فروپاشی روانی رفتم خدا ازشون نگذره

واقعا که  اتفاقا شما به نظرم مثبت نگر نیستی 

من الان فکر میکنم شاید بیشتر از صدبار به مردها گفته باشم جانم اتفاقا خیلی مقیدم ولی چون تیکه کلام زبانم هست بی اراده گفتم .گیر دادن بیخودی مردها را زده میکنه

من از جونم بیشتر میخوامش رفتاراش مهربانی‌اش احترام بهم میزاشت محبت ملامی نمیکرد ولی عملی نشون میداد

وقتی اولویت اولت خودت نیستی اونه اونم متوجه میشه پست میطنه کی آدمی که اولویت اولش خودش نیست رو دوست داره تا حالا دیدی؟! حتی یک مادرم اولویت اولش باید خودش باشه بعد بچش چه برسه به همسر 

تو حتما باید بری پیش روانشناس

دقیقا منم همین کارو کردم ،عوضی میگفت صدا من نیست ،حتی صدای درهم ک باز وبسته می‌کرد بود،و فهمیدم باهم ...

میشه بگی به چه گوشی اینکارو کردی.. آخه گوشی لمسی فقط باید باشه کجای ماشین میشه جاساز کرد..

خب بعدش چیشد جریان تون..نوه همه شوهرت چیشد؟