شهر های آبادان و اهواز و .. در استان خوزستان هستن مگه مردمشون ایرانی نیستن پس چرا بهشون میگن عرب خوزستان چرا واژه عرب رو به کار میبرند چون زبانشون عربه؟ وگرنه عرب ایرانین؟ خیلی این سوال توی ذهنم رژه میره
اقوام مختلفی داریم مثل کورد و ترک و لر و فارس،، عرب هم یکیشه
واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
میدونم سوالم اینه مگه ایرانی نیستن چرا زبانشون عربیه ؟
خب عزیزم مثل همون مثالی که برات زدم
ما کلی ترک داریم که ایرانی هستن و ترکی حرف میزنن، مثل مردم ترکیه، اما با تفاوت هایی
همینطور هم کلی عرب داریم که ایرانین و عربی صحبت میکنن، همچون کشورای عربی
واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
عزیزم همسایه هستن با عراق و بصره و کشورهای عربی دیگه ،مرداشون هم کار اصلیشون رو دریا بوده رو لنج ،زیاد رفت و امد داشتن به این کشورها ،ازدواج کردن بلاخره ،حاصلش شده دو رگه ایرانی و عرب
[QUOTE=399495972]خب عزیزم مثل همون مثالی که برات زدم ما کلی ترک داریم که ایرانی هستن و ترکی حرف میزنن، مثل مردم ترکی خودم میدونم گلم ممنون خب اونا اهل تبریزن و زبانشون اینجوریه و ما اقوام مختلف با لهجه های مختلف داریم ولی درباره عرب ها سوال داشتم که به جوابش رسیدم