2777
2789

والا الان غذای ارزون وجود نداره.

دیگه نیمرو هم لاکچریه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حلوای سیب زمینی شنیدی؟

سیب رو آبپز میکنی و بعدشم لهش کن

بعدش بزار تو تابه و سرخش کن و ادویه و فلفل هم حسااابی بزن

مزه بهشت میده من که خیلی دوست دارم

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست سه تا دوسته🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

انواع کوکو ها به صرفه ترن تقریبا.

کوکو سبزی و سیبزمینی و عدس و ...

انواع آش 

ماکارونی باسویا و ..

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

نداریم غذای ارزون چون دیگه مواد غذایی ارزونی وجود نداره 

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

خورشت تخم‌مرغ هم درست میکنم اونم عالی میشه فقط ترش و تند باید باشه

چجوریه؟

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

چجوریه؟

پیاز و تفت میدی بعد که خوب سرخ شد زردچوبه ادویه و فلفل و رب میزنی بعدش اب جوش اضافع میکنی تمر هندی هم با آب خوب له میکنی فقط ابش میریزی میذاری بجوشه یه کم بغد چند دونه تخم‌مرغ اضافه میکنی اصلا دیکه هم نمیزنی ده پقه یه رب ببحوشه اماده است نمک هم با تخم‌مرغ ا میریزی