2777
2789
عنوان

یه خواسته بزرگ دارم چیکار کنم حاجت بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی که به زودی زود به حاجات برسی عزیزم منم مثل خودتم

امیدوارم هردومون برسیم ولی من کامل از خدا نا امید شدم. تا امید تا امید

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.
امیدوارم هردومون برسیم ولی من کامل از خدا نا امید شدم. تا امید تا امید

الهی آمین 

منم دقیقن تا همین الان اوج ناامیدی ام خییییلی جوری که یه چله برداشتم یه روزش مونده انقققد ناامیدم که چرا اصلا خوندم وقتی هر روز منتظر بودم و نشده

الهی که به زودی زود به حاجات برسی عزیزم منم مثل خودتم

خیلی دلم گرفته.😢 یعنی ما بنده اش نیستیم واقعا؟ مگه من چی خواستم . 

خیلی دلم گرفته.😢 یعنی ما بنده اش نیستیم واقعا؟ مگه من چی خواستم .

من اطرافم انقققققد آدم هست یه دونه صلوات تو زندگیشون نفرستادن  از نظر اخلاقی و حلال و حروم هم  صفر ولی ببین هر چی از خدا خواستم خدا داده بهشون من چهار ماهه هر چی ذکر و ختم و آیه و چله بوده خوندم که خانواده خودم مادر خودم خواهر خودم امروز غروب مسخرم میکردن میخندیدن

من اطرافم انقققققد آدم هست یه دونه صلوات تو زندگیشون نفرستادن از نظر اخلاقی و حلال و حروم هم صفر و ...

متاسفانه دقیقا همینه که میگی. من آدم ظالم میشناسم که منو به خاک سیاه نشوند و هرروز داره زندگیش بهتره میشه. نمی‌دونم واقعا چرا؟ بعد من یک گناه میکنم چند برابر تنبیهم می‌کنه. مگه نباید مجازات متناسب با سطح گناه باشه؟ واقعا این دنیا چیه؟ چرا توش زندگی میکنیم.

متاسفانه دقیقا همینه که میگی. من آدم ظالم میشناسم که منو به خاک سیاه نشوند و هرروز داره زندگیش بهتره ...

موافقم باهات 

هیچ وقت فلسفه اینو نفهمیدم به هر کی گفتم گفت خدا اونا رو گذاشته کنار واسه این همه چی میده بهشون که خدا رو صدا نزنن.....اما من که درک نکردم اینو 

موافقم باهات هیچ وقت فلسفه اینو نفهمیدم به هر کی گفتم گفت خدا اونا رو گذاشته کنار واسه این همه چی می ...

بدتر از اون که بعضیا میگن به صلاحته حتما. یعنی من صلاح خودم رو نمی‌دونم. کاش میتونیم بگم خواستم چیه. ببینم بازم کسی جرات می‌کنه بگه حتما به صلاح نیست. یک بیشعوری گفت حتما گناه زیاد می‌کنی. سوال من اینه گیریم این باشه(که نیست من فقط یکبار گناه بزرگ کردم) مگه خدا الرحم الراحمین نیست. یعنی هرکی گناه کرده رو میندازه سطل اشغالی. بعد این همه آقازاده پول ملت رو خوردن و مردم رو به خاک سیاه کشوندن اونا گناه نیست؟یکدونه گناه من گناهه؟

بدتر از اون که بعضیا میگن به صلاحته حتما. یعنی من صلاح خودم رو نمی‌دونم. کاش میتونیم بگم خواستم چیه. ...

افررررین همین که میگن به صلاحته منو آتیش میزنه به قول شما انگار ما صلاحمون رو تشخیص نمیدیم من که عزیزم کلا ناامید شدم حتی یه نشونه هم ببینم امیدوار میشم اونم نمیبینم