خیلی دلم گرفته.😢 یعنی ما بنده اش نیستیم واقعا؟ مگه من چی خواستم .
من اطرافم انقققققد آدم هست یه دونه صلوات تو زندگیشون نفرستادن از نظر اخلاقی و حلال و حروم هم صفر ولی ببین هر چی از خدا خواستم خدا داده بهشون من چهار ماهه هر چی ذکر و ختم و آیه و چله بوده خوندم که خانواده خودم مادر خودم خواهر خودم امروز غروب مسخرم میکردن میخندیدن
من اطرافم انقققققد آدم هست یه دونه صلوات تو زندگیشون نفرستادن از نظر اخلاقی و حلال و حروم هم صفر و ...
متاسفانه دقیقا همینه که میگی. من آدم ظالم میشناسم که منو به خاک سیاه نشوند و هرروز داره زندگیش بهتره میشه. نمیدونم واقعا چرا؟ بعد من یک گناه میکنم چند برابر تنبیهم میکنه. مگه نباید مجازات متناسب با سطح گناه باشه؟ واقعا این دنیا چیه؟ چرا توش زندگی میکنیم.
یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.
موافقم باهات هیچ وقت فلسفه اینو نفهمیدم به هر کی گفتم گفت خدا اونا رو گذاشته کنار واسه این همه چی می ...
بدتر از اون که بعضیا میگن به صلاحته حتما. یعنی من صلاح خودم رو نمیدونم. کاش میتونیم بگم خواستم چیه. ببینم بازم کسی جرات میکنه بگه حتما به صلاح نیست. یک بیشعوری گفت حتما گناه زیاد میکنی. سوال من اینه گیریم این باشه(که نیست من فقط یکبار گناه بزرگ کردم) مگه خدا الرحم الراحمین نیست. یعنی هرکی گناه کرده رو میندازه سطل اشغالی. بعد این همه آقازاده پول ملت رو خوردن و مردم رو به خاک سیاه کشوندن اونا گناه نیست؟یکدونه گناه من گناهه؟
یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.
بدتر از اون که بعضیا میگن به صلاحته حتما. یعنی من صلاح خودم رو نمیدونم. کاش میتونیم بگم خواستم چیه. ...
افررررین همین که میگن به صلاحته منو آتیش میزنه به قول شما انگار ما صلاحمون رو تشخیص نمیدیم من که عزیزم کلا ناامید شدم حتی یه نشونه هم ببینم امیدوار میشم اونم نمیبینم