2777
2789
عنوان

شوهر هم بچه رو بیشتر از من می خواد

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 19 پست
چی میگی فکر کن الان بچه هنوز من حسش نمی کنم نه تکون می خوره نه چیزی اون روزی خواب بودم دیدم دستشو گذ ...

خوب خوبه دبگه، یه سری مردها تو همین سایت ، زن باردار رک میزنه، یا خوراکی براش نمیگیرن

شوهرت خوبه دیگه

قرار نیست شوهراشون کل کمبود محبت ما از بچگیمون رو جبران کنن

همین که برای شما زحمت میکشه، با احترام باهات رفتار میکنه ، خوبه دیگه

زندگی واقعی با رمان و اینیستاگرام فرق میکنه

طرف هر روز قربون صدقه ی ما بره

خوب خوبه دبگه، یه سری مردها تو همین سایت ، زن باردار رک میزنه، یا خوراکی براش نمیگیرنشوهرت خوبه دیگه ...

مگه باید کتک هم بخورم این همه زحمت دارم می کشم نه ماه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه باید کتک هم بخورم این همه زحمت دارم می کشم نه ماه

چقدر طلبکاری، شوهرت باید بهش یه چیزی هم بدی تحملت کنه، بلاخره به دور، فکر کنم بزایی، پدرش رو در بیاری ، بلاخره به دور

چون سنتی ازدواج کردین😂

نه خیر سه سال دوست بودیم بعد کلی سختی و عشق و عاشقی بهم رسیدیم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا