2777
2789

بچه ها، روغن ارده رو هم با خود ارده و شیره مخلوط میکنین؟

من از اینکه روغن تو صبحونه ام‌ مخلوط بشه بدم میاد، اول کار، روغن سطح ارده رو میریزم تو یه کاسه کنار میزارم، ارده سفت و شیره رو قاطی میکنم، البته میدونم که به روغنی هنوز توی ارده موجوده، ولی همین‌که نمیبینمش راضی ام.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
ارده و شیره هردو به صورت آماده در بازار هست باید خرید و قاطی کرد .

یکی از کاربرا پرسیده منم کنجکاو شدم

بچه ها، روغن ارده رو هم با خود ارده و شیره مخلوط میکنین؟

من از اینکه روغن تو صبحونه ام‌ مخلوط بشه بدم میاد، اول کار، روغن سطح ارده رو میریزم تو یه کاسه کنار میزارم، ارده سفت و شیره رو قاطی میکنم، البته میدونم که به روغنی هنوز توی ارده موجوده، ولی همین‌که نمیبینمش راضی ام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زیاد میسوزونم انگارچیکار کنم چاق بشم🙃

باید غذاهای پرکالری با حجم کم بخوری که معدت هم پر نشه مثل همین ارده شیره یا کره بادوم زمینی هم خیلی جوابه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
یکی از کاربرا پرسیده منم کنجکاو شدمبچه ها، روغن ارده رو هم با خود ارده و شیره مخلوط میکنین؟من از این ...

اگر ارده ته‌نشین کرده و روغنش رو ایستاده باید هم زد که قاطی بشه . مجموعه روغن و ته نشین میشه ارده ، اگر جدا کردی  دیگه ارده نیست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .