2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این همه بهشون توهین میشه و همه ناراضین بازم هستن برا منم عجیبه😑

اتفاقا فکر میکنی خیلی هاشون اینجا با کاربرا رفیق و دوست میشن خودم بارها دیدم 

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

مشکل اینجاست  بعضی از خانوم‌ها فکر ‌میکنند اقایون فقط دنبال دردسر و اذیت کردن و… ان 

۷۰ درصد تایپیک هایی گذاشته میشه اقایون از زاویه دید خودشون که کاملا با زاویه دید. خانم ها متفاوته نظر میدن و این خودش کمک میکنه در حد مشکل اون استارتر 

خود اون اقا شاید متاهل باشه یا متاهل بشه و با دیدن سوالات میفهمه همسرش به چه چیزایی فکر میکنه ذهنش درگیر چی میشه و دغدغه اش چیه و در شناخت همسرش کمکش میکنه

(اقام)

مشکل اینجاست بعضی از خانوم‌ها فکر ‌میکنند اقایون فقط دنبال دردسر و اذیت کردن و… ان ۷۰ درصد تایپیک ه ...

اغراق میکنید وگرنه اون اقا میتونه به طور مستقیم با پارتنرش صحبت کنه بنظرت اینجوری بهتر نمیتونه بفهمش؟!

اغراق میکنید وگرنه اون اقا میتونه به طور مستقیم با پارتنرش صحبت کنه بنظرت اینجوری بهتر نمیتونه بفهمش ...

من به شخصه مثلا 

وقتی میبینم خانومی اینجا تایپیک زده  شوهرم از سر کار اومد  و من بهش گفتم. سلام عزیزم و اون فقط گفت سلام 

سلام خالی 

بدون احساس و… 

نمیدونم چی شده چیکار کردم باهام سرد شده و…. 

حتی فکرشم نمیکردم برای خانوما روی چنین چیزی  دغدغه باشه 

چون میدونم اون اقا با هزار زحمت تونسته همون جواب سلامو‌ بده از خستگی!