2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی نگومن فهمیدم شما زن داییشیبهشم گفتم دیگه لو رفتیجمع نمیشه😂😂😂

یا خود خدا😂 من تازه بچه اولمو باردارم زن داییش کجا بود؟

دیوونه ها😁💋

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
عزیزم فکر نمیکنم هیچکدوم از کاربرای تو این تاپیک با شنیدن اسم کسی،اونو جلوی خودش یا پدرمادرش مسخره ک ...

من نمیتونم لپ مطلب و هدفم رو به شما بهتر توضیح بدم

خوشحال شدم از هم صحبتی با شما ♥️

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

من تا حالا این اسم رو نشنیده بودم اما هم معنیش قشنگه هم تلفظش

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
اره رفیقم دوست نداشت اخرش اسمشو عوض کردن گزاشتن حنانه

الان همه دنبال اسامی ترکین رفیقت که خودش ترک از اسمش فراریه

میگن عشق عین عشقه میمونه هربار یه قسمتی از قلبت و تصاحب میکنه اونقدر دور قلبت میپیچه تا به مرز خفگی برسونتت همه ما زمانی این عشقه رو تجربه کردیم ولی بعد مدتی به این نتیجه رسیدیم راه درازی رودر پیش داریم تا این گیاه مسموم رو از عواطفمون دور کنیم تو این راه بارها زمین خوردیم و بلند شدیم تو تنهاییامون غرق شدیم تو خودمون شکستیم ولی این راه و پشت سرگذاشتیم                               اخر این راه هممون به ادمی رسیدیم که عاشقش نبودیم ولی دوسش داشتیم این دوست داشتن بد فلسفه ای داشت ذره ذره قلبمونو تسخیر کرد ولی تا اخر عمر همراهمون بود        

یا خود خدا😂 من تازه بچه اولمو باردارم زن داییش کجا بود؟دیوونه ها😁💋

دیگه به من چه

اون سه تا رو حتماً قایم کردی 

ما رو گول بزنی

خودم میدونم

ولی اون یکی رو چطوری گذاشتی توی شکمت

درش بیار خفه نشه 

ما چشمامونو میبندیم

مثلا ندیدیمت 

زنداییی😬😬

الان همه دنبال اسامی ترکین رفیقت که خودش ترک از اسمش فراریه

چی بگم والا میگفت یه شخصی تو فامیلشون هست ک هم سنش زیاد بوده و هم ازش بدش میومده هعی اصرار اصرار ک منو با این اسم صدا نزنین

اسم بچه های من هم بین المللی

خوب هر کس برای اسم بچه یه دلیلی داره

دوستم که ترکه ، اسم ترکی گذاشته چون میگه مایلم اسشم ترکی اصیل باشع

خودم کوردم و خیلی هم شهرهایم اسم کوردی رو بچه هاشون میزارم

من تهران زندگی میکنم اولیت برام این بود اسمی باشه که خارج از کشور هم استفاده بشه و ریشه کوردی هم داشته باشه 

و مخفف ش هم زیبا باشه

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست