2777
2789

من همیشه احترام گذاشتم به خانوادش

و اگه ناراحتی ازشون داشتم فقط به شوهرم همیشه گفتم و به خانوادش چیزی نگفتم اصلا

و حتی همیشه مشتاق رفت و امد بودم باهاشون...

هستید ادامه رو بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون طرف اگه من از این موضوع گله کنم که چرا براخانوادت فلان کار کردی و...

سریع غیرتی میشه و انگار  احساس میکنه من غریبم و میخواد  دفاع کنه در مقابل من

انگار که منو از خودش نمیدونه...

ببین دقیقا اشتباهت همین بوده که خیلی از بدیهای خانواده ش بهش میگفتی  سیاست نداری 

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

دیشب ابراز ناراحتی کردم از اینکه چرا با وجود متاهل بودن  انقدر  به خانوادش توجه میکنه و بجاش منو ناراحت میکنه؟

در مقابلش بهم گفت بسوز ! همینه ! حسودی ! میخوای چیکار کنی مثلا حالا ؟ نهایتش طلاق میخوای بگیری ؟ برو بگیر 

نازنین من، از روی تجربه بهت میگم... همسرت شما را از خودش می‌دونه و فکر می‌کنه شما از خودشی و همینطور قوی هستی ولی خانواده‌اش یه پله اونورترند و احتیاج به حمایت دارند.... خوب نیست اما راه حلش اینه که مشتاق‌تر برای حل مشکلات خانواده‌اش باشی..... گذشته ی من... و با همین راه موفق شدم

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

یعنی انقدر براش بی اهمیت بودم؟انقدر براش مهم نبودم؟که حاضر شد بخاطر خانوادش به من بگه برو طلاق بگیر؟

ببین عزیزم متاسفم که اینو میگم اما شما مقصری یحتمل سنت کمه و تجربه نداری 

بخوای اینطوری پیش بری شوهرت ازت کینه  به دل میگیره و بعدا تلافتیشو تو زندگی سرت در میاره 

هیچ وقت از بدی خانواده ش پیش همسرت نگو هر مشکلی داری محترمانه با خانواده ش حل کن و همونجا تمومش کن بره

این حساسیت رو شوهرت اولش همه ی مقدار دارند سعی کن این حساسیت باعث دوری از همسرت نشه 

نمیگم اصلا بهش بی توجه باش ولی یجوری رفتار کن که فکر نکنه خیلی تحفه خاصیه 😅 کتاب زنان زیرک بخون حتما

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
ببین دقیقا اشتباهت همین بوده که خیلی از بدیهای خانواده ش بهش میگفتی سیاست نداری

بله دقیقا سیاست ندارم...

اما اینکه تا به موضوع خانوادش میرسه انقدر زیاد گارد میگیره و غیرتی میشه سرشون و حاضر هست اسم طلاق رو برای من بیاره بنظرتون درستشه ؟ 

نازنین من، از روی تجربه بهت میگم... همسرت شما را از خودش می‌دونه و فکر می‌کنه شما از خودشی و همینطور ...

اگه منو از خودش میدونه چطور حاضرهست اصلا اسم طلاق رو به زبون بیاره ؟؟

بهم تهمت دروغ میزنه که من به خانوادش توهین کردم!

بهش میگم من کی توهین کردم ؟ میگه همین که اعتراض میکنی یعنی توهین بهشون ! 

میگه از این به بعد به خانواده من توهین میکنه که من اعتراضی نکنم.

وقتی ناراحت باشه

پا میزاره رو تمام روزای خوبی که داشتیم !

دیگه هیچ احترام و حرمتی نگه نمیداره!

تو کل این مدت فقط دوبار تا حالا بخاطر خانوادش بحثمون شده که هر دوبار هم پیشنهاد طلاق داده !

بله دقیقا سیاست ندارم...اما اینکه تا به موضوع خانوادش میرسه انقدر زیاد گارد میگیره و غیرتی میشه سرشو ...

مردای ایرانی نقطه ضعفشون خانواده خودشونه بخصوص مادرشون

حالا من پیشنهاد میکنم ی مدت از خانواده ش خیلی خوب بگو پیشش ببین چقد خوشش میاد 

حالا جدای از اون اگه خانواده ش واقعا بد نیستن و مشکل اصلی محبت زیاد شوهرت به خانواده ش میدونی  ناراحت نشو اما مقصر خودتی  شوهرت  تو اون خانواده بزرگ شده و الگوی ذهنیش مادرشه 

و تو باید بپذیری همسرتو در کنار خانواده ش بخوای