2777
2789
عنوان

مامانا بیاین نظر بدین

29 بازدید | 3 پست

فکر کنین یه دختر پشت کنکوری دارین

از طرفی مادرتون هم میاد خونتون

بعد مادرتون قشنگ واضحه که پسرتون رو دوست داره و ذره ای دخترتون رو دوست نداره.

ولی چون مادرتون اخیرا مریض شده و دارو میخوره(حالش خوبه ولی مریضی گرفته و هی باید بره دکتر)

حالا این مادرتون به طور واضحی بین پسر و دخترتون فرق میزاره

و حرفی میزنه که دل دخترت میشکنه

دخترت هیچیی نمیگه فقط میره تو اتاق درو میبنده 

بعد هر چی هم صداش کنی جواب نمیده

حالا با این اوصاف چیکار میکنین؟

به مادرتون هم نمیتونین حرفی بزنین،سریعع قهر میکنه مثل بچه ها

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

تنها کاری که میتونم بکنم به مامانم تذکر میدم اینطوری نگه و ناز بچه مو میکشم🫠

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی دخترت تحمل کنه ..مادرتم حرف زد بگو الان همین خودت تو خونه دختری پس حواستو جمع کن روابط من و دخترم با کارات خراب نشه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...