دختر_دریا_83 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 2666 عنوان چجوری وسایلی که اجنه بردند رو پس میارن 73 بازدید | 8 پست یکی از وسیله هام رو بردن چادرم روقصد مسخره کردن دارید برید بیرون از تاپیک چیکار کنم پس بفرستند مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی دیروز | 17:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
velvetvenom عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 356 باید زنگ بزنی به صد و جنز شکایت کنی ازشون پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22713 این یه اصطلاحه که جن برده انگاری ازجلوچشم پنهون میشن من گوشه روسری گره میزنم و سوره حمد رو تا کلمه مستقیم میخونم ،وسیله پیدا میشه سوره رو تموم میکنم و گره رو باز میکنمباز هم فکر کن کجاها پوشیدیش چادر معمولا تو ماشین جا میمونه چون بعضی جاها میپوشی اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
کاپور عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 6293 برا منم زیاد اتفاق افتاده همه جارو میگردم میبینم نیست اخر سر که بیخیال میشم قشنگ میندازن جلو چشمم جاهایی که هزار بار گشتم و پیدا نکردم ️من ایرانمو، تو عراقی چه فراقی امام حسینم 💚🍃
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 3465 من یه پلاستیک بادوم گم کردم ،سه بار کل کابینتا نگاه کردم ،دیگه گفتم ولش حتما حواسم نبوده انداختم آآشغالی ،یروز همینجور برای چیز دیگه کابینت باز کردم بادم ها اونجا بود ،عجیب بود برام وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......