2777
2789

فقط به بچه ربط داره بخدا من پسرم تا دو سالگی ۵تا ۷بار شب پا می‌شد مردم فقط

بیشتر ۷بار پا می شد

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بیدار نکیشه نیازی نیست شیر بدی توام بخواب. دختر من که هر یه ساعت یا تو بهترین حالت هر دو ساعت بی ...

عزیزم دختر من الان۴ماهشه خودم بهش شیرندن جیک نمیزنه مگه نمیگن قندش میفته چجوری اصلا شیرنمیدی؟؟؟؟

عزیزم دختر من الان۴ماهشه خودم بهش شیرندن جیک نمیزنه مگه نمیگن قندش میفته چجوری اصلا شیرنمیدی؟؟؟؟

عزیزم افت قند برای نوزاد یک یا دوماهه میگن چهار ماهه دیگه افت قند نداره برای شب تا صبح خوابیدن بعد از ۶ ماه هم میتونن خواب شب بدون شیر داشته باشنیعنی حدود ۶ تا ۸ ساعت بستگی به بجه داره الان دختر کوچیک من ۱۰ ماهشه از ده شب تا ۳ میخوبه یک بار بیدار میشع

مامانی وسه تا جوجه دوست داشتنی
عزیزم افت قند برای نوزاد یک یا دوماهه میگن چهار ماهه دیگه افت قند نداره برای شب تا صبح خوابیدن بعد ا ...

اخه خودش که بیدار نمیشه خودم بهش شیرمیدم

شما میگین وقتی خودش بیدارنمیشه یعنی منم شیر ندم بهش؟

اخه خودش که بیدار نمیشه خودم بهش شیرمیدم شما میگین وقتی خودش بیدارنمیشه یعنی منم شیر ندم بهش؟

نه بیدارش نکن والا من سه تا بچه دارم اگه تا صبح میخوابیدن بعد از ۳ ماهگی بیدارشون نمیکردم بیکاری دختر عادش میدی بیدار بشه گرسنه باشه خودش بیدار میشه

مامانی وسه تا جوجه دوست داشتنی

من که میگم بیدار میشه و بهش میدم . ولی من تو برنامه های شبکه سلامت دیدم دکترها صحبت میکردن میگفتن که وزن بچه به 7 کیلو که رسید دیگه نیازی نیست که شب بیدار شید بهش شیر بدید. 

نهایت حالا که کوچولو هر 3 یا 4 ساعت شیرش بده. 

قند خونم شنیدم میگن افت میکنه منم از ترس همون قند خون روزای اول با سورنگ به زور بهش هر 2 ساعت شیر میدادم.

ولی زن داداشمم که دخترش با دختر من دو ماه فاصله دارن تا خود بچه بیدار نمیشد گریه نمیکرد شیرش نمیداد.