2777
2789
عنوان

مردا باید دنبال زن بیفته ن برعکس اون مرد باید شرایطو بسازه ن شما

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 20 پست
عزیزم با توجه به طرز صحبتت به یکی از مخاطبان به نظرم عقده داری. فرقی بین زن و مرد نیست این فرقا رو ک ...

چرا عزیزم اشکال داره 

چون اینجوری قانون دنیا رو زیر پا میزاریم 

همین کارا رو کردیم که مردا هوا برشون 

داشته فک کردن کسی ن پررو شدن برا ما 

ناز میکنن 

قانون دنیا همینه حتی تو حیوانات هم همینه 

زنا نیاز ضروری به مردا ندارن ینی میتونن بدون 

مرد هم زندگی خوبی برا خودشون بسازن ولی 

مردا نیاز ضروری به زن دارن و بدون زن اصلا 

نمیتونن زندگی خوبی داشته باشن 

پس برای اینکه این اصل قاتی نشه بهتره مردا 

برن دنبال زنا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا عزیزم اشکال داره چون اینجوری قانون دنیا رو زیر پا میزاریم همین کارا رو کردیم که مردا هوا برشون د ...

قرار نیست ما بیفتیم دنبال مرداد ترو خدا توروخدا کنیم. ولی میتونیم به طرف ابراز علاقه کنیم و هیچ اشکالی ندارد. حتی غیر مستقیم. 

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.
این نسخه نیست عزیزم اصل قانون این دنیاست وقتی دوتا زن سره یه مرد دعوا میکنن خب معلومه هوا برش میداره ...

وقتی با بچه با فرد ناپخته با هرکی که از راه میرسه معلوم نیست کیه چیه از چه سطحیه میرید تو رابطه بله باید هم صبر کنید تا خواسته بشید!

اما وقتی طرف مقابلتون‌رو با آگاهی انتخاب کنید(که نود درصدتون نمیکنید) تمام معیارهاتون‌رو درنظر بگیرید و ببینید طرف داره یا نه! و اینکه ببیینید اونطرف چی میخواد و خواسته هاش چیه وقتی دیدید مناسب هم هستید و وقتی دیدید طرف مرده و شخصیت داره نه صرفا نری که فقط دنبال سرگرمیه( که با اطمینان میگم درصد زیادی از روابطای امروزی پسر فقط دنبال سرگرمیه) میشه ازش درخواست ازدواج کرد میشه که اول شما ابراز علاقه کنید! 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

قرار نیست ما بیفتیم دنبال مرداد ترو خدا توروخدا کنیم. ولی میتونیم به طرف ابراز علاقه کنیم و هیچ اشکا ...

خب همین ابراز علاقه ینی افتادن دنبال مردا 

چرا ابراز علاقه بکنی؟! ینی من از تو خوشم میاد 

توم پاشو بیا غیر اینه؟! 

افتادن دنبال مرد جماعت مستقیم و غیرمستقیم نداره 

وگرنه همه میدونن آدم سالم از جنس مخالف خوشش 

میاد دوس داره چون نیازه فطریه غریزیه 

اصلا نیازی به ابرازش نیست 

وقتی اینجوری میکنی خب بعدا یچی هم بشه مرده میگه منکه نیومدم دنبال تو 

تو گفتی من ازت خوشم میاد تو فلان کارو کردی منکه نمیخواستم راحت اون طلبکار میشه ناز میکنه .... 

بعدم مگه اینجا ببخشید ببخشید ببخشید شهره هرته هرکی از هرکی خوشش اومد باید ابراز کنه؟! 

اینکار خیلی اشتباهه که به پسرای مردم به چشم شوهر نگاه کنی از کجا معلوم طرف زن نداشته باشه؟! الانم دیگه فک کنم همه فهمیدن هیچی به قیافه نیست خیلی از مردا هستن که تو سن 20 سالگی ازدواج میکنن بعد این ابراز بیجای یه نفر ممکنه یه زندگی رو خراب کنه..... 

خراب هم نکنه قطعا سرد میکنه چون مرد ممکنه اونو با زنش مقایسه کنه خب ممکنه سرد بشه یا با خشم و عصبانیت بی دلیل اینو نشون میده یا فاصله میگیره..... 

وقتی با بچه با فرد ناپخته با هرکی که از راه میرسه معلوم نیست کیه چیه از چه سطحیه میرید تو رابطه بله ...

خب چه ربطی داره عزیزم؟! شما از کجا میخوای اینو متوجه بشی که قصدش واقعا چیه؟! باید حرف بزنی دیگه باهاش 

بلاخره باید بری بیرون...... 

این همینه دیگه 

بعدم مردی اگه واقعا دنبال ازدواج باشه خودش میوفته دنبال دخترا یکیو انتخاب میکنه خودش میاد سمتت.....