2777
2789

خداروشکر یه شهر دیگه هستن و گاهی میان این خونه شون

از لحظه ای که میان تا وقتی برن هر وقت بچه شون بیدار باشه داره گریه می‌کنه فقط

پسر یک سال و نیم هست،سالم هم هست ولی نمی‌دونم چرا گریه اش تموم نمیشه

وسط صدای گریه هاش مامان و باباش هم مدام دارن دعوا میکنن و از همه بدتر صدای جیغ های خانم هست

از درب آسانسور که میان داره جیغ میزنه 

دو روز که می مونن میان درب خونه من هی غر میزنی که چقدر خونه کثیف شده بود وقتی نبوده و خسته شده تا تمیز کرده و از این حرفها ،بشدت وسواسه...

این قدر دعا میکنم بره که حد نداره...

از طرفی باهاش دوست بودم قبلا و واقعا نمیتونم شکایتی کنم

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

مگه میشه از بچه شکایت کرد ؟ خواهر منم دو و نیم سالشه گاهی خودشو هلاک میکنه انقدر که نفسش میره . دکتر هم بردنش کار دیگه میشه کرد ؟ 

خونه ما آپارتمان نیست همسایه بغلی اعتراض میکنه که چرا انقدر گریه میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه 2روز میمونه و میره

آره واقعا خدانکنه برگرده برای همیشه

تازه من مهمون داشته باشم یا بچه هام گریه کنن یا نصفه شب برم حمام میاد پیگیری میکنه

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
آره واقعا خدانکنه برگرده برای همیشهتازه من مهمون داشته باشم یا بچه هام گریه کنن یا نصفه شب برم حمام ...

چ رو داره سنگین جوابشو بده روش نشه بیاد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

مگه میشه از بچه شکایت کرد ؟ خواهر منم دو و نیم سالشه گاهی خودشو هلاک میکنه انقدر که نفسش میره . دکتر ...

عزیزم گریه بچه این قدر ناراحت کننده نیست

سال های قبل بچه دارشدن شون اینجا بودن

بعضی دعواهاشون وحشتناک بود.

من هم ۳تا بچه دارم بچه آخرم از بچه اونها کوچیک تره

ولی سه تاشون باهم این قدر سروصدا ندارن 

بچه که کوچیکه تقصیری نداره.نمیشه دهنشو گرفت

پدر و مادرش عصبی و دعوا کنن اون هم بیشتر گریه میکنه

همسایه دیوار به دیوار ماهم بچه یکسال داره ...مدام گریه میکنه  ..یاپیر زنه طبقه بالاست نوه هاش میان بچهای بالایی که بدو بدو میکنن 

خوب نوه هاشن هفته ای یبار دو بار میان اصلا ناراحت نمیشم

دیگه اپارتمانه نمیشه سکوت مطلق باشه هر خونه ای یکم سروصدا داره دیگه

ولی همسایه ای که مهمون زیاد میبره میاره...یا خانم بازه...

یا مشکلی اینجوری دارن سخته

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بچه که کوچیکه تقصیری نداره.نمیشه دهنشو گرفتپدر و مادرش عصبی و دعوا کنن اون هم بیشتر گریه میکنههمسایه ...

این قدری صدا دارن که یه بار خانم تو دستشویی گیر کرده بود و بچه در حد مرگ گریه میکرد من اصلا متوجه غیرعادی بودن شرایط نمیشدم 

بعد از یک ساعت که دیدم هنوز ادامه داره و خیلی آروم صدای خودم رو شنیدم بالاخره رفتم