nilan18 مدیر عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 850 عنوان تقریبا دوماهه عمل کردم هروز بینیم یه شکله عکس😂 | مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 26 پست ی روز ورم داره و زشته و استخون های کنار بینیم برجسته میشه یه روز هم عالیه و ورم نداره 😐هروقت بیاد لاکتون میکنم....صادقانه نظر بدید🥲🤍 اعلان هامو چک نمیکنم پاره کن خودتو😂آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید دیروز | 16:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahgooll عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 14973 وای من 40 روزه نوک دماغم گوشتی بود از قبلا بزرگتر شده قوزشم خوب نشده ورمش میخوابه دکاغ من استخونی بود الان چنان ورمی داره از دماغ قبلم بزرگتر شده دیگه گوشت نچسبوندن که خیالت راحت میخوابه نمک و فلفل نخور عزیزم
گرلین عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 2532 کووووفقط اگه اومد لایک کنید🪅 باشه دیگه سیسی جان، فهمیدیم همه فن حریفی ؛ 👁️👄👁️
titi9080 عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2778 ورمش میخوابه دکاغ من استخونی بود الان چنان ورمی داره از دماغ قبلم بزرگتر شده دیگه گوشت نچسبوندن که خ ... وای خداکنه قسمت استخونی بینیم ورم نداره بخاطر همین ترسیدم وای من نمک زیاد میخورم🤦🏻♀️😑 چشم ممنونم ازت💓 ما را از مرگ می ترسانند؛ انگار که ما زنده ایم
mahgooll عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 14973 وای خداکنه قسمت استخونی بینیم ورم نداره بخاطر همین ترسیدم وای من نمک زیاد میخورم🤦🏻♀️😑 چشم مم ... مگه دکترت نگفت نمک و فلفل نخور من کناره تیغه بینیم ورم داره تیغه ام درسته کناراش خیلی استرس دارم ورم نباشه برجستگی باشه
titi9080 عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2778 مگه دکترت نگفت نمک و فلفل نخور من کناره تیغه بینیم ورم داره تیغه ام درسته کناراش خیلی استرس دارم ورم ... نه دکتر بزور باید ازش حرف بکشم 🤦🏻♀️ ولی دکتر من گفت تا ۶ ماه ورم داره تا یکسال شکل میگیره چون من زیاد ایراد میگرفتم ورمه نترس من چون غضروف گذاشته میگگ همینطور بزرگ میمونه💔😂 ما را از مرگ می ترسانند؛ انگار که ما زنده ایم
mahgooll عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 14973 نه دکتر بزور باید ازش حرف بکشم 🤦🏻♀️ ولی دکتر من گفت تا ۶ ماه ورم داره تا یکسال شکل میگیره چون من ... دکتر من آنقدر مهربون بود واسه من تیغم شکسته بود غضروف گذاشته واسه شما کجای بینیت غضروف گذاشته هزینه غضروف رو جدا گرفت؟؟؟؟واسه من ۵میلیون جدا گرفت
titi9080 عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2778 دکتر من آنقدر مهربون بود واسه من تیغم شکسته بود غضروف گذاشته واسه شما کجای بینیت غضروف گذاشته هزینه ... چ خوب من شصت تومن گرفت 14 تومنم پول کلینیکنه فککنم همش روهم بودمن نوک بینیم ما را از مرگ می ترسانند؛ انگار که ما زنده ایم
mahgooll عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 14973 چ خوب من شصت تومن گرفت 14 تومنم پول کلینیکنه فککنم همش روهم بودمن نوک بینیم ایشاالله دماغتون زیبا بشه و چهره زیبایی نصیبتون بشه🩷🩵