2777
2789
والا هر جا میرم روم کراش میزنن جذبم میشن همه سر همین اعتماد به نفسم زیاد شده

عالیه خوشحال شدم. حالا سرکار بری اون شوهرتو در حد زباله هم نمیبینی.

ولی جایی نگو در حال طلاقی چون ادمهای سواستفاده گر زیاد میشن دورت آسیب میبینی. مخصوصا تو محیط کار. 

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
عالیه خوشحال شدم. حالا سرکار بری اون شوهرتو در حد زباله هم نمیبینی.ولی جایی نگو در حال طلاقی چون ادم ...

نه نمیگم 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیگم

راستی اون خواهرت که شوهر پولدار کرد زندگیش چطور شد؟ خوشبخته؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

چ کردی بالاخره ترانه؟

رفتی سرکار؟‌محل ب شوهرت نده 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

چ کردی بالاخره ترانه؟رفتی سرکار؟‌محل ب شوهرت نده

من هیچوقت سیو نمیکنه استوری هاش ببینما سیوم کراه مدام استوری عاشقانه برام میداره 

من هیچوقت سیو نمیکنه استوری هاش ببینما سیوم کراه مدام استوری عاشقانه برام میداره

مطمعنی براتوعه؟

نیومد منت کشی؟ خر نشی برگردی تین ۱۰ساله آدم نشده

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

مطمعنی براتوعه؟نیومد منت کشی؟ خر نشی برگردی تین ۱۰ساله آدم نشده

اره بابا وگرنه پنهون میکنه من نبینم 

استارتر خوبی؟چه خبردیگه تاپیک نمیزنی

تو همون وصعم اخه عزیزم میخوام ادامه تحصیل بدم فعلا سر کار نمیرم خودم درمان کنم یکم شوهرمم همش برام استوری عاشقانه میداره یا گلگی