2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خمیر امحا بزن خیلی خوبه.ما سم پاشی نکردیم ولی خونمون خیلی سوسک داشت خمیر امحا گرفتم گذاشتم گوشه های ...

واقعا ؟ من ديروز براى اولين بار ديدم اونم داخل كابينت 

حالا امروز خاهرم بهم گفت دوتا سوسك مرده تو خونش پيدا كرده گفتم احتمالا سم پاشيي چيزى كردن

واقعاا ؟ چه خميرى گرفتى ؟

مارکش یادم نیست ولی غذای سوسک بود 

خونه رو باید تمیز تمیز نگه داری هیچ اشغالی تو خونه نگه نداری بعد خمیر و بریزی تو گوشه کابینت و خونه سوسکا میخورن میمرن 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

واقعا ؟ من ديروز براى اولين بار ديدم اونم داخل كابينت حالا امروز خاهرم بهم گفت دوتا سوسك مرده تو خون ...

برا من یکی دوتا نبود گروهی بودن انگار همه سایز سوسک تو خونه رژه میرفتن مخصوصا اشپزخونه.کلافه شده بودم اسپری هم اثر نمیکرد این خمیرو زدم خیلی فرق کرد اصلا نسلشون منقرض شد

مارکش یادم نیست ولی غذای سوسک بود خونه رو باید تمیز تمیز نگه داری هیچ اشغالی تو خونه نگه نداری بعد خ ...

ببين من مورچه خيلى خيلى زياد دارم به نظرت اين اسپرى رو بخرم جوابه ؟ يدونه شبيهشو ديشب خريدم ولى نميدونم چجورى استفاده كنم چقدر ازش بزنم كجاها بزنم 

اسپرى كامن رو ميگم

برا من یکی دوتا نبود گروهی بودن انگار همه سایز سوسک تو خونه رژه میرفتن مخصوصا اشپزخونه.کلافه شده بود ...

احتمالا براى پيشگيرى ازش بگيرم

ميترسم از اين چيزا بزنم بيشتر شن 

ببين من مورچه خيلى خيلى زياد دارم به نظرت اين اسپرى رو بخرم جوابه ؟ يدونه شبيهشو ديشب خريدم ولى نميد ...

اره جواب میده 

هر جا که محل عبور مورچه ها هست 

پشت کابینت ها و گوشه دیوار و همه جا بزن در و پنجره رو باز بزار بوش بره 

اگه به وسایلی که استفاده میکنی خورد حتما قبل استفاده بشورش 

اثرش تا سه ماه میمونه جاهایی که زدی 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤