2777
2789

عزیزم غیر انتفاعی که همه معلمها تحصیلکرده ی تربیت معلم  نیستن ،فامیل ما دیپلم داره تو دوتا غیر انتفاعی درس میده والدین هم فکر میکنن هزینه کردن وبچه هاشون تو مدرسه ی خوب و زیر نظر معلم با سواد درس می خونن در حالی که این زن هیچی بارش نیست فقط چون حقوق کم میگیره می‌تونه درس بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من جلوی اونا تاکیدی نکردم؛برای شماه گفتم که دردل کنم که هیچ سر رشته ای ندارن و دخالت میکنن.

میدونم حست چیه ولی ی وقتا باید ازهمین بیسوادا درس زندگی گرفت

اگر مدرسه خوب سراغ داری بچه هاتو قبت نام کن همونجا حالا دولتی غیرانتفاعی یا هرچی ب کسی ارتباطی نداره جلو کسیم میبینی اینجوری حرف میزنه سعی کن‌اصلا حرفشم باز نکنی

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

من جلوی اونا تاکیدی نکردم؛برای شماه گفتم که دردل کنم که هیچ سر رشته ای ندارن و دخالت میکنن.

شما چون اسم از مدرک خودت و تحصیلات اونا آوردی همه باهات مخالف شدن و گارد میگیرن.

توی نینی سایت حتی یک کلمه هم نباید از خودت تعریف کنی برعکس خودتو تخریب کن همه مهربون میشن و حق میدن بهت 😁

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

میدونم حست چیه ولی ی وقتا باید ازهمین بیسوادا درس زندگی گرفتاگر مدرسه خوب سراغ داری بچه هاتو قبت نام ...

من اصلا حرف باز نکردم؛چون سالل دیگه میره پیش هی هر هفته حرفشو میندازن وسط

پسرم ❤❤😍😍😘😘
دایی شوهر من واقعا پولداره خانومش هم فرهنگی هست جفت بچه هاش دولتی می‌فرستادند دخترش امسال مهندسی پلی ...

حالا غیر انتفاعی دلش نخواسته تیزهوشان نمونه که بوده

نمیدونم من مدارس عادی رو کلا قبول ندارم 

احترامی که به دانش آموز و اولیا تو مدارس دیگه میزارن کجا دولتی کجا واقعا 

من ترجیح میدم پول داده بشه بچه تو محیط سالم رشد کنه 

شما چون اسم از مدرک خودت و تحصیلات اونا آوردی همه باهات مخالف شدن و گارد میگیرن.توی نینی سایت حتی یک ...

اره دقیقا؛من خواستم یه پیش زمینه داشته باشن؛من مامانم و خواهرم همیشه میگن تو خیلی خاکی هستی تو این فامیل شوهر و هیچی از سوابق  تحصیلیت نمیگی

پسرم ❤❤😍😍😘😘
برای ابتدایی غیر انتفاعی بهترین هست و برای متوسطه اول و دوم تیزهوشان ، نمونه دولتی عالیه

دقیقا بچه نمیتونه از وسط خونه یکهو بره وسط ۴۲ نفر تو مدرسه 

پسرم ❤❤😍😍😘😘
حالا غیر انتفاعی دلش نخواسته تیزهوشان نمونه که بودهنمیدونم من مدارس عادی رو کلا قبول ندارم احترامی ک ...

والا ما خودمونم دولتی درس خوندیم و بزرگ شدیم این بی احترامی ک میگی ندیدیم.

مدرسه خوب هم نبودی

وگرنه دولتی خوب کم نداریم.

به هر حال بچه باید یادبگیره  تو اجتماع با همه جور تربیتی سالم رشد کنه

وگرنه که بچه های غیرانتفاعی همشون مودب نیستن

من اصلا حرف باز نکردم؛چون سالل دیگه میره پیش هی هر هفته حرفشو میندازن وسط

ابتدایی فقط غیر انتفاعی خوب بچه رو بفرست بعد خودش اوتوماتیک اگر درس خون باشه مدارس تیز هوشان و نمونه دولتی قبول میشه

مدرسه دولتی خیلی شکاف فرهنگی و مالی داره