2777
2789

دخترم دوماهه بدنیا اومده

یه خواهر دارم که یه دختره دو ساله داره،وقتی خونه مامانم میریم مادر پدرم و داداشام فقططط به اون توجه میکنن و اصلا زیاد سمت دختره من نمیان و بهش توجه و محبت نمیکنن،دیروز اعتراض کردم و گفتن که دختره تو که هنوز متوجه نمیشه،اما اگه بهش توجه کنیم خواهرزادم حسودی میکنه و...

اینم بگم که وقتی که مجرد بودیم هم به من بها نمیدادن و کلا با آبجیم خوش بودن با اینکه من واقعا جزع دلسوزتر دختر ها هستم برای خانوادم و خیلی بهشون وابسته ام،اما اونا کلا با خواهرم بیشتر ارتباط میگیرن و بها میدن بهش از اول

شما اگه توی این شرایط باشید چیکار میکنید

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله عزیزم

همیشه همینطوره تو خانواده های دورم هم دیدم به دختر کوچیکه بیشتر از بزرگه اهمیت میدن🫠

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

راست میگن اولا بچه دو ماهه هنوز چیزی متوجه نمیشه 

بعدم اگه به بچه شما توجه نشون بدن اون دو ساله حسادت می‌کنه و ممکنه با بچه شما لج کنه و بهش آسیب بزنه

و در کل بچه دوساله شیرین‌تر و خوش سر و زبانه و طبیعیه آدم بیشتر سمت اون کشیده بشه

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.