2777
2789
اها ممنونمم واقعا🤍

خواهش گلی 

یه تراول ماگ هم داشته باش خیلی خیلی کاربردیه

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

ما که اینطوریم حالا بری سر کلاس چند نفر رو میبینی متوجه میشی اکثر اساتید هم نمیپرسن چرا میری

خیلی خوبه اینجوری🤩

برا دانشگاه خیلیییی استرس دارم

موندم برا تکمیل ظرفیت بهمن می ترسم نیارم اونی که میخوامو😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه اینجوری🤩برا دانشگاه خیلیییی استرس دارمموندم برا تکمیل ظرفیت بهمن می ترسم نیارم اونی که می ...

من آزادم عزیزم ولی امیدوارم به هرچی میخای برسی😍♥️

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

من آزادم عزیزم ولی امیدوارم به هرچی میخای برسی😍♥️

خیلی ممنون🙂🌱

امیدوارم شما هم موفق باشید❤️

من غیرانتفاعی می خوام برم

ولی گفتم اگه نشد آزاد

آزاد خوبه؟ استاداش درست حسابی ان؟ 

آزاد کدوم شهرید؟

خیلی ممنون🙂🌱امیدوارم شما هم موفق باشید❤️من غیرانتفاعی می خوام برمولی گفتم اگه نشد آزادآزاد خوبه؟ ا ...

دزفول عزیزم 

آزاد برای درس خوندن نیست بنظرم من رشتم مهندسیه 

اساتید دانشگاه ما خیلی خوبن بخصوص اساتید دروس تخصصی اما تعداد واحد های تخصصی خیلی کمه

باز رشته هایی مثل حقوق و ... بهترن

اگه دیر رسیدی یه تقه به در بزن و به استاد نگاه کن که اشاره کنه بشینی توضیح اضافه نده

برای سرویس و اب و اینا اجازه نگیر

اگه حتی حوصله گوش کردن کلاس رو نداری صدای استاد رو ضبط کن

توی اکیپ های دختر پسری وارد نشو

اگه حراست بهت گیر داد باهاشون بحث نکن

هر موقع نمیدونستی کلاست‌کجاست برو از امور کلاس ها بپرس

زود با کسی صمیمی نشو بعضیا (بعضیااا) دنبال سوءاستفاده‌ن

خوراکی و لقمه داشته باش چون کلاسا خیلی انرژی میگیره

من خودم سعی میکنم ساده و بی حاشیه باشم

آرایش هم ملیح داشته باش ی میکاپ روزمره نه مهمونی

دونده دوست داشتنی

دزفول عزیزم آزاد برای درس خوندن نیست بنظرم من رشتم مهندسیه اساتید دانشگاه ما خیلی خوبن بخصوص اساتید ...

اگه برای درس خوندن نیست پس برا چیه😂💔

من دلم می خواد پیشرفت کنم ولی جون پشت کنکور موندنو ندارم🥲💔