2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطوره ....نع اعتماد بنفسی نع ...🤕

خب اگه برونگرا بودی هم اعتماد به بفست پایین بود اذیت میشدی، میتونی رو خودت کار کنی که این مشکلتو حل کنی وگرنه درونگرایی مشکلی نیست. خیلی از درون‌گراها میشناسم که درسته اصولا آدمای ساکتین و زود با همه گرم نمی‌گیرن ولی اینطوری هم نیست نتونن حرفشونو بزنن یا اضطراب اجتماعی داشته باشن نتونن تو جمع حاضر بشن. فقط سنجیده تر صحبت میکنن و اطرافیان هم یه فرد عاقل میدوننش. هرجا نیاز باشه بگو بخند میکنه و خوش مشربه

بد که نیست عزیزم.منم بیشتر درونگرام.

یک چیز بدش برام اینه که زیاد اهل تماس و حرف زدن تلفنی نیستم.کمتر تماس میگیرم.البته همه این خصلت منو میدونن.به دل نمیگیرن.مثلا دوستام بندگان خدا باهام تماس میگیرن من با پیام و چت باهاشون حرف بزنم راحت ترم.

مثلا وقت گذروندن با علاقات و کتاب رو بیشتر دوست دارم تا جمع شلوغ.اجتماعی و اهل رفت و آمد هستم اما درونگرا

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

بد که نیست عزیزم.منم بیشتر درونگرام.یک چیز بدش برام اینه که زیاد اهل تماس و حرف زدن تلفنی نیستم.کمتر ...

دقیقا منم نمیتونم زیاد با کسی تماس بگیرم فقط پیام هرکاری باشه. من میخام تو جمع باشم حرف بزنم بخندم ولی نمیتونم همین اذیتم میکنه 

دقیقا منم نمیتونم زیاد با کسی تماس بگیرم فقط پیام هرکاری باشه. من میخام تو جمع باشم حرف بزنم بخندم و ...

بله من هم‌درجمع فامیل و ... زیاد صحبت نمیکنم.

درونگراییم دیگه عزیز چه میشه کرد..

بنظرم باید یاد بگیریم که چطور ازش به نفع خودمون و درجهت رشدمون استفاده کنیم🌱

اینکه میگید برداشت به غرور هم میشه درک‌میکنم درصورتی که مغرور نیستم اتفاقا همیشه میگم‌دیگران‌شاید بهتراز من باشن و نگاه بالا به پایین سعی میکنم نداشته باشم🤔ولی متاسفانه شاید این برداشت بشه طرف خودش رو برامون میگیره🤷‍♀️

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱