2777
2789
عنوان

مادر نامزدم برام لباس خریده 😍😂

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 29 پست
باز براخیلیا اینارم نیس ولی بعدازدواج دمارازروزگار عروس درمیارنباز اینور هواشو دارن خوبه دیگ

خود مادر نامزدم میگه من خودم سرم تو زندگی خودم هست 

باورت میشه موقعی نشستن تو ماشین 

هرچی اصرار میکنم بیا جلو بشین

میگه نه جای تو کنار پسرم هست 

من جام عقبه و خیلی هم راضی ام 

عسل خانم هستم 🥳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردش بخوره تو سر مادرشوهر من ک هیچ خیری ازش ندیدم

ایشالله مادر شوهر شما هم مثل مادر نامزد من بشه😂😐

باورت میشه موقع نشستن تو ماشین هرچی اصرار میکنم بیا جلو بشین 

میگه نه جای تو جلو هست من عقب راضی ام😂😂

عسل خانم هستم 🥳

بازم خدا رو شکر کن مادر شوهر من خیر که ازش ندیدیم هیچی کوه تووووووقع ۲۰ساله هر کاری براش کردم کمش بو ...

مال من فقط جاریم براش غذا میپزه خودش دست ب سیاه و سفید نمیزنه 

انتظار داره عروسا آماده کنن این فقط بخوره 

منم رو نمیدم بهش و درست نمیکنم براش چون پررو میشه 

همش توقع داره 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

ایشالله مادر شوهر شما هم مثل مادر نامزد من بشه😂😐باورت میشه موقع نشستن تو ماشین هرچی اصرار میکنم بی ...

خدا حفظش کنه برات 🌷🌷

نه بابا این مثل مادر نامزد تو نمیشه عمرا 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

مال من فقط جاریم براش غذا میپزه خودش دست ب سیاه و سفید نمیزنه انتظار داره عروسا آماده کنن این فقط بخ ...

مال من میگه عمرا بزارم دست به یه بشقاب بزنی😂😂

ولی خب منم خدارو شکر رفتارم خوبه

عسل خانم هستم 🥳

مال من فقط جاریم براش غذا میپزه خودش دست ب سیاه و سفید نمیزنه انتظار داره عروسا آماده کنن این فقط بخ ...

خوب میکنی آدم پرتوقع هیچ وقت راضی نمیشه.من گاهی به این فکر میکنم مامان شاه هم انقدر از عروسش توقع نداشت و طلبکارش نبود 

مال من میگه عمرا بزارم دست به یه بشقاب بزنی😂😂ولی خب منم خدارو شکر رفتارم خوبه

خداروشکر کن 

تو از بنده های برگزیده ی خداوندی😂😂😂😂😂😂😂💝😁

خوب میکنی آدم پرتوقع هیچ وقت راضی نمیشه.من گاهی به این فکر میکنم مامان شاه هم انقدر از عروسش توقع ند ...

دقیقا 

حالا من ک باهاش قهر کردم باورت میشه آرامش دارم 

چون همش زنگ میزنه میگه بیا فلان کارو بکن 

یا میگه چرا زنگ نزدی بهم 

بعد میبینی همیشه هم دستوری حرف میزنه خیلی زورم میاد 

خوب میکنی آدم پرتوقع هیچ وقت راضی نمیشه.من گاهی به این فکر میکنم مامان شاه هم انقدر از عروسش توقع ند ...

خودش پولداره 

باورت میشه چندبار رفت کربلا هیچی برام نیاورد 

هیچییییی 

همیشه ظرف و ظروف میخره اما ب من نمیده 

تا حالا هیچ خیری ازش ندیدم 

منم گفتم دیگه بهش محل سگ هم نمیدم تازه خیلیم بد دهنه