2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوا عکس رنگی برای چیه؟ میشه یه کم توضیح بدی

برای شرایطی که لوله ها گرفتگی داشته باشه یا برای نازایی به علت چسبندگی و ... انجام میدن

سونو هست با ماده حاجب که تزریق میشه به رحم و لوله ها که باز شه

من بدون بیهوشی انجام دادم دردش قابل تحمل بود فقط اون موقعی ک مایع میزد تو لوله ها پر میشد حس درد داشتی مثل وقتایی ک مثانه پر شده درد زیادی تحمل میکنی دنبال اینی فقط بری دستشویی تا راحت بشی😃

من شهرستان هستم. هفته پیش انجام دادم. بدون بیهوشی یا بی حسی و... قبلش مسکن خوردم و شیاف دیکلوفناک زدم. وقتی رسیدم مطب هم چند لحظه قبل نوبتم مجدد شیاف گذاشتم. وسیله ای که برای باز نگه داشتن دهانه میذاره برا من دردناک نبود. ولی وسطای تزریق ماده درد داشتم. مثل گرفتگی های تخمدان توی پریودی. همچین دردی، ولی کمی بیشتر. که اونم بخاطر چسبندگی و گرفتگی لوله چپم بود. که با همون تزریق تونست بازش کنه و دردم هم افتاد. در حد پنج دقیقه هم نشد درد کشیدنم. بعدش خون ریزی داشتم. از خون پریود خیلی خیلی سبک تر و تمیز تر. که پد برده بودم باخودم. فرداش هم خون ریزی جزئی تموم شد و مقداری لکه بینی داشتم و بعدم تموم. خیلی خوشحالم که بالاخره انجامش دادم. حتماً انجام بده. می ارزه. من دوسال پیش یه سقط با دارو داشتم. شاید گرفتگی لوله ام بخاطر اون بوده. ولی خب مهم اینه که فهمیدم ایراد از کجاس و باز شد

یه سوا عکس رنگی برای چیه؟ میشه یه کم توضیح بدی

برای بررسی لوله های فالوپ و رحم و تخمدانه‌ . معمولاً وقتی بارداری بعد چندماه اتفاق نمی افته، و وضعیت اسپرم و تخمک خوبه، عکس رنگی میگیرن که ببین لوله ها بازه یا رحم مشکلی نداره و....

مثلا من تنبلی تخمدان دارم نیاز به عکس رنگی دارم؟؟

اگه فولیکول خوب میسازی اسپرم هم خوبه، بعد چندبار تلاش که بارداری اتفاق نمی افته، انجام بدی خوبه. من خودم تنبلی داشتم دو سه ماه دارو خوردم فولیکول ۲۰ داشتم ولی بازم باردار نشدم. دیگه ماه سوم که پریود شدم با اصرار خودم دکتر عکس رنگی نوشت. فهمیدم بخاطر سقطم اصلأ لوله چپم بسته بوده همون لوله ای که فولی خوب می‌ساخت هرماه..