missbanoo مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 2600 عنوان شما باشی سه میلیون میریزی جایی که نمیشناسی تو ایتا 64 بازدید | 8 پست کانال ترید و سیگناله.. باید ۳ تومن بزنی. اعضاشم زیاده زده ۷۰ کا... یعنی چند نفر؟؟؟ به نظرتون بزنم؟؟ استوری از اعضا میزاره که همه حداقل ماهی ۳۰ درآمد دارن از اینا دیروز | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_leili_77 عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 269 کلا ترید نمیکنم ب نظرم قمار و پولشو باد میاره و باد میبره _منم یه دختر کولی/هم قبیله ی لیلی_
nazaniin066 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 8025 نهههه اونم توی ایتا که بهتره نگمتوی ایتا و برنامه های ایرانی اعتماد سختتراز اینستا هست میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
یروزخوبیروزبد عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 111 نهههه اونم توی ایتا که بهتره نگمتوی ایتا و برنامه های ایرانی اعتماد سختتراز اینستا هست وای من ۳ تومن دادم دیجی کالا سفارش دادم اولین بارمه ترسیدم الان هیچ
nazaniin066 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 8025 وای من ۳ تومن دادم دیجی کالا سفارش دادم اولین بارمه ترسیدم الان دیجی کالا معتبره اما ایتا و اینا برای من معتبر نیستنخیالت تخت تخت دیجی کالا معتبره اما یکم دیر میاره میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
یروزخوبیروزبد عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 111 دیجی کالا معتبره اما ایتا و اینا برای من معتبر نیستنخیالت تخت تخت دیجی کالا معتبره اما یکم دیر میاره خداروشکر پس مرسی ❤️ هیچ