2777
2789
عنوان

چند نفر در موردم خواب بد دیدن

55 بازدید | 6 پست

چند روز پیش خودم تو خواب مار دیدم که به پاهام می‌پیچید و اذیت می کرد منم جیغ می‌کشیدم و فرار میکردم تعبیر خوابشو دیدم نوشته بود نشانه ای از دشمن داشتنه 

دیروز یکی از فامیلا امروز صبح هم مادرم زنگ زده که خواب بد در مورد من دیده ولی نگفت چی بود 

می‌دونم از اشناهاحسود زیاده  که دائما فکرشون به زندگیه منه ک چیکار کردم کجا رفتم ولی تا حالا حس نکردم که بخوان بهم صدمه بزنن تاجایی که بشه سعی می کنم دور نگهشون دارم

به جز صدقه بنظرتون چیکار کنم این خوابا بنظرتون نشانه ای داره ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا من تعجب می‌کنم از فامیلا سال به سال نمیبنمشون بعد از بقیه احوال منو میگیرن

واس منو از بقیه ک نمی‌گیرن مثلاً فک کن یه طلای جدید بندازم دستم ،باید گرمش پولی که دادم بپرسن تا آروم بشن 

یا مثلاً وقتی ازدواج میکردم شغل همسرمو کامل نگفتم بهشون سرسری پیچوندم پیجشو  پیدا کردن از اونجا کامل فهمیدن یا لباسی بگیرم خوششون بیاد فوری میرن میگیرن حالا بعضیاش باشعورن حداقل میپرسن از کجا خریدی  وما بگیریم ناراحت نمیشی اینا بی شعوراش که  نمیپرسن بعدا تو تنشون میبینم

متراژ خونمون و آدرس و....در حالی که من از اونا یه بار هم چیزی نپرسیدم