2777
2789
عنوان

بچه ها مشاور میخوام اما میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 19 پست
خب محتوای هر درس با اونیکی متفاوته یعنی مثلا دینی درس ۱ بشدت اسون و درسای اخر حجیمهیا فارسی درس ۱ و ...

خب ببین من از اول  مهر شروع کردم یعنی اواسط دی تموم میشه و دی کلا جمعبندی عمومیاس و بعد اونم مرور

بعد مثلا این به طور میانگینه

مثلا درس اول من واسه دستور زبانش اون روز یک ساعت و نیم وقت گذاشتم ولی واسه ارایه ها و ادبی اینا 45 دقیقه اینا ولی درس دوم زود تر تموم شد دیگه بالا و پاییناییه که به وجود میاد و خب هیچ چیزی دقیق نیست طبیعتا

من واسه ۴ تا درس اختصاصی میبینم نمیتونم خودم بخونم ولی وقتی میبینم کامل میفهمم اون مطلبو دیگهمدرسه ۳ ...

خوبه دیگه وقت میشه تست هم بزنی. ۲ ساعت نهایی ۳ ساعت فیلم در روز هم که بشه ۵ تا ۷ ۸ ساعت داری واسه تست 

البته میدونم ممکنه یه روزی بشه ۶ ساعت فیلم یه روز هیچی میانگین میگیریم ۳ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه دیگه وقت میشه تست هم بزنی. ۲ ساعت نهایی ۳ ساعت فیلم در روز هم که بشه ۵ تا ۷ ۸ ساعت داری واسه تس ...

نمیدونم جزوه معین کرمیو دیدی یا نه 

دو تا کتاب قطور دو برابر ایکیو هست 

از هر فصل ۳۰۰ ۴۰۰ تا تست توشه اینجوری نیس ک ویدیو مانع تست زدنم بشه 

ولی خوب یکم وقت گیره 

شما چند روز میری مدرسه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نمیدونم جزوه معین کرمیو دیدی یا نه دو تا کتاب قطور دو برابر ایکیو هست از هر فصل ۳۰۰ ۴۰۰ تا تست توشه ...

اها نه ندیدم شنیدم که کرمی خیلی روی هر مبحث وقت میزاره 

من ریاضیاتم خوبه کلا چون رشتمم ریاضیه به جاش شیمیم خیلی بده  اونم منفیلم های دوازدهم هادیان فرد رو  میبینم 

من کلا نمیرم مدرسه برنامم کلا فرق داره

اها نه ندیدم شنیدم که کرمی خیلی روی هر مبحث وقت میزاره من ریاضیاتم خوبه کلا چون رشتمم ریاضیه به جاش ...

خیلیم عالی

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...