2777
2789
عنوان

لاغری تف تو چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که قشنگ گامبو بشم پر دنبه 🤣🤣میخوام لاغر شم

عههه

ببخشید فک کردم میگی چاق شم

- یکی به زمین نگاه میکرد و یکی به آسمان رویای یکی رفتن زیر زمین بود و رویای یکی رفتن به آسمان، مقصد هر دو یکی بود هر دو در نهایت میمردنند ؛  daigo.ir/secret/61701105971

فقط فقط فستینگ ۷ یا ۸ شب شام میحوری مسواک میزنی تا خود ۱۱ فزدا ب جز اب چایی چیزی نمیخوری بعدشم غذای ...

اینو خیلی ها پیشنهاد دادن مشکل اینجاست شوهرم ساعت ۱۰ شب میاد اون موقع شام میخورم مگه اینکه از این به بعد غذاشو جدا بدم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
اینو خیلی ها پیشنهاد دادن مشکل اینجاست شوهرم ساعت ۱۰ شب میاد اون موقع شام میخورم مگه اینکه از این به ...

۱۰ شام بخور تا ۱ یا ۲ ظهر مثلا 

فسنینگ دست خودته 

فقط خیلی باید اب بخوری 

و بعد اینکه ساعت فست تموم شد حمله نکنی ب غذا یخچال 

من خودم ۳ روزه فست هستم 

منم لاغرم بخدا هیچی اندازم نیست همیشه کمر شلوارا برام گشادن هیچوقت نمیتونم لباس فری سایز بپوشم تو تن ...

ببین من اونقدری چاق زشت نیستم ها ، درشتم قد ۱۷۵ ایناست ، تو بخاطر لاغری نمیتونی دسبند بپوشی من بخاطر درشت بودن نه بخاطر چاقی ،مچ دستم ۱۶ سانت هست ولی هر وقت دسبند خواستم بخرم سایز دستم نیست بسته نمیشه . 

البته من ۳ تا  زایمان باعث شد هیکلم بهم بریزه

غذا نخور ایم مواقع مثلا برو ی پشت بادوم بخور اب بخوررر برو دورترین نقطه خونه ب یخچال بشین

آره باید خیلی مقاومت کنم