2777
2789
عنوان

صبا بعد اینکه بچه هام میرن مدرسه پیخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 26 پست
شبا دیر میخوابم

منم دیر میخوابم ولی صبح بیدار شم دیگه خوابم نمیبره برای همین همسرم صبح باید کاملا سایلنت بیدار شه بره سر کار و گرنه دعواش میکنم حالا از سال بعد دخترم صبحی میشه باید عادتمو تغییر بدم زود بخوابم الان کلا بعدازظهریه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت توی خواب به بدنم سخت نمیگیرم .چند روز که سیر بخوابی درست میشه الان از اول مهر چهار هفته گذشت ...

لبین من سخت نمیگیرم ولی اگه ول کنم تا ساعت دوازده ام میتونم بخوابم

همین که خوابت میبره خودش امتیاز بزرگیه من امکان نداره بیدارشم و دوباره بتونم بخوابم

دقیقا مث من

بخاطر همین از هفته های صبحی متنفرم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بدو بدو که خوب نمیشه خونه رو مرتب کن ناهار بذار بعد اینکه بچه هات اومدن ناهارشونو خوردن یکی دو ساعت ...

اره خوب ببین زود اتاقارو مرتب میکنم میرم ظرفای صبحانه رو میشورم بعدش نهار میزارم جاروبرقی میکشم وبچه هام میرسن . فقط دوست دارم برم پیاده روی سبزی بخرم مثلا ولی وقت نمیکنم

دقیقا مث منبخاطر همین از هفته های صبحی متنفرم

دخترمن الان کلا بعدازظهریه از الان دارم حرص میخورم سال دیگه بره مدرسه صبح پاشم باید کل سال رو بیخوابی بکشم😐

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اره خوب ببین زود اتاقارو مرتب میکنم میرم ظرفای صبحانه رو میشورم بعدش نهار میزارم جاروبرقی میکشم وبچه ...

اول برو پیاده روی 

بعد مرتب کردن خونه 

و ناهار 

بعدش دوش بگیر

بعد ناهار هم که خسته میشی بخوابی 

خیلی میچسبه😂😍

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

دخترمن الان کلا بعدازظهریه از الان دارم حرص میخورم سال دیگه بره مدرسه صبح پاشم باید کل سال رو بیخواب ...

اره دیگه 

من بچه هام با صبحی مشکل ندارن چون همیشه سحر خیزن

ولی من خودم ازینکه باید ۶ونیم پاشم بدو بدو کارا رو کنم متنفرم

بعدش هم که دیگه هیچ خوابم نمیبره

الان این هفته ظهری هستن انقد راحتم

ناهار رو ۱۱و نیم اماده میکنم بعد کم کم حاضر میشیم و پیاده میریم مدرسه

ازین پیاده رویش خیلی خوشم میاد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دقیقا درست میگی کی مهمتر از خودمون

اصلا ما وقتی خودمون به خودمون احترام بذاریم اول که دیگران خصوصا بچه هم می بینه و اینو یاد میگیره . دوم این که حال روحی خودمون اروم تره ارتباط بهتری با همون بچه میگیریم . من یه مامان خسته و کم خوابیده باشم خوش اخلاق ترم یا یه مامان که ذهنش ارومه و یکی دو ساعت خوابیده ؟ 🙂

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره دیگه من بچه هام با صبحی مشکل ندارن چون همیشه سحر خیزنولی من خودم ازینکه باید ۶ونیم پاشم بدو بدو ...

اره خیلی خوبه 

من بچه رو میبرم بعد میام خونه راحت میشنیم دیگه دلم نمیخواد حتی دست به کاری بزنم فقط نفس بکشم😅😅😅