عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظر من هر فکر یا نگرانی باید ریشه های منطقیش مشخص باشه . من نمیگم طلسم و سحر و چشم زدن نیست ولی خدا هست و از همه اینا بزرگتره . ایه های قران خودشون راه گشان . وان یکاد ایه الله کرسی . خواندن شش تا قل هو الله . از طرفی همون خدا اهل بیت رو کامل شدن نعمت برای ما معرفی کرده . اونا هم کلی راه و دعا برای دفع سر دنیا معرفی کردن . حرز امام جواد دعای جوشن صغیر . دعای سیفی صغیر ..... وقتی ما چنین پناهگاه های امنی داریم چرا بشینیم افکار بیهوده کنیم ؟ به ریسمان محکم الهی چنگ میزنیم و خودمون رو در پناه خدا قرار میدیم .این فکرایی که هی برای خودت بالا پایین میکنی کار شیطانه . الذی یوسوس فی صدور الناس. وسوسه میکنه قلب های مردم رو ....
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
انواع مختلف هستش اشکال مختلف سنگینی بستگی نحسی سردی زبان بند و....