2777
2789
عنوان

شوهرتون برای پدرمادرش خرج کنه شما بدتون میاد یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 23 پست
اره ناراحت میشم ولی بروم نمیارم .علتشم اینه اونا هیچ کاری برا ما نمیکنن .وگرنه برا داداشش خرج کنه بر ...

پدرشوهر منم خیلی کمک برادرشوهرم کرد ولی خب ریالی ب ما کمک نکرد و انتظارشم از ما خیلی بالاس ینی اگ پول بخاد و ما نداشته باشیم گاهی وقتا قهر میکنه باهامون ..ولی چ میشه کرد

اگر از زندگی خودمون نزنه نه ناراحت نمیشم،درحد معمول براشون خرج می‌کنه و من از این بابت خوشحالم همیشه ...

منم برکتشو دیدم خدا یه جاهایی گره از کارمون وا کرد که خودمون اصن توش مونده بودیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دوبل ب مادرت کمک میکنه باید سپاسگزارم باشی

مادر خودش فوت کرده خب در هفته ۶ روز خونه ماس ۱ روز خونه باباش شاید دلیلی ک دوبل کمک میکنه همینه وگرنه برا من فرقی نمیکنه مامان من خودش درامد داره

مادرش فوت کرده پدرشوهرم خداروشکر خودش خوبه وضعیتش اما خب درکل خوشم نمیاد درکل به هیچکس کمک نمی‌کنیم

منم مادرش فوت کرده ولی وضعیت مالی پدرش خوب نیس هم سنش بالاس هم مریضه

پدرشوهر منم خیلی کمک برادرشوهرم کرد ولی خب ریالی ب ما کمک نکرد و انتظارشم از ما خیلی بالاس ینی اگ پو ...

اینی عوارض کوتاه اومدنه .

اینام با من سر کار کردن کمک کردن همینن ولی از جاریم انتظاری ندارن چرا چون من کوتاه اومدم هر کاری داشتن رفتم

اینی عوارض کوتاه اومدنه .اینام با من سر کار کردن کمک کردن همینن ولی از جاریم انتظاری ندارن چرا چون م ...

من سر کمک کردن و تمیز کاری هیچوق نرفتم ینی شوهرم نزاشت ک برم برای همین انتظار ندارن ازم حالا جالبیش اینجاس ک جاریم همه کاریشو میکنه حتی دستشوییم میشوره بعد پدرشوهرم میشینه پشت سرش حرف زدن ..هرچی بیشتر براشون کار کنی احترامت کمتره

اون هرشب اونجاس من هفته ای یه شب یه ساعت میرم