2777
2789
عنوان

اخه من کجا برم فقط بیست سالمه

83 بازدید | 8 پست

من یماه هست تقریبا عقد کردم ازدواجمم سنتی هست روزای اول ک نامزدم رو دیدم به دلم نشست همه چیش بعد همه چی داشت خوب پیش میرفت ک من ته دلم یه استرسی گرفتم ک نگو اصلا نفهمیدم چجوری عقد گرفتم جشن نامزدی چحوری برگزار شد فقط من استرس داشتم بعدش تا الان ک یک ماه هستش من نامزدمو نمیتونم چهرشو نگا کنم از زندگی نا امید میشم از شرایطش پشیمونم از همه چی حشنام به بدترین شکل برگزار شد همم بگم ک تو این ازدواج من حسود زیاد داشتم 

شب جشن نامزدیمم یکی از اقوام یه کیسه الوچه سبزا اورده بود خونمون ما نخوردیم اصلا ولی تا داخل خونه اوردیم  

الان من دقت کردم گاهی ک دعا میخونم همین ایه الکرسیو نماز چیزینا یکمی حالم نسبت به نامزدم خوب میشه ولییی وقتی از هم دور میشیم من دوسش دارم ولی از نزدیک نمیتونم تحملش کنم

...اللهم عجل الولیک الفرج ...🦋🦋

طبیعی نیس 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

پیش یه زوج درمانگر برو

چون در نهایت انگار عقد کردید درسته؟

یعنی ازدواج رسمی

سنت هم کم هست شاید یه دلیلش اینه

ک ته خیالت فکر میکنی زود بود شاید از این بهترم پیدا میشد

در نهایت یه فکری بکن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش یه زوج درمانگر بروچون در نهایت انگار عقد کردید درسته؟یعنی ازدواج رسمیسنت هم کم هست شاید یه دلیلش ...

اره همش فک میکنم  اگ صبر میکردم بهترش میرفتم ولی الان موندم این وسط نمیدونم چیکار کنم وگرنه نامزدم خوبه محبتش خیلی زیاده ولی من یبارم در حقش محبتی نشون ندادم

اره همش فک میکنم اگ صبر میکردم بهترش میرفتم ولی الان موندم این وسط نمیدونم چیکار کنم وگرنه نامزدم خ ...

خب چرا انقدر با عجله ازدواج کردی قشنگم؟

شهری ک هستی زود ازدواج میکنن؟

الان عقد رسمی کردی یا ن نامزدید صرفا؟؟

اینارو بگو بشه راهنمایی کرد

خب چرا انقدر با عجله ازدواج کردی قشنگم؟شهری ک هستی زود ازدواج میکنن؟الان عقد رسمی کردی یا ن نامزدید ...

باورتون نمیشه من یعالمه خواستکار رد کردم تو این یکی همه چی خود به خود جور شد کلا یهو به خودم اومدم دیدم عقد کردم 

حالم در حدیه ک هر روز ارزوی مرگ میکنم اصلا خوبیاشو نمیبینم 

باورتون نمیشه من یعالمه خواستکار رد کردم تو این یکی همه چی خود به خود جور شد کلا یهو به خودم اومدم د ...

گلم

یه روانشناس خوب میتونی بری؟؟

پولشو داری 

اگر تو شهرت نیست انلاین اصلا بگیری

معرفی کنم