2777
2789

من قبلا همیشه درست میکردم یبار پاستیلی میشد یبار نه اینسری گفتم باید علتش بدونم چون خودم پاستیلی دوست دارم. و فهمیدم رازش چیه. 

اول حتما باید به با پوست باشه چون پکتین زیادی داره لعاب بیشتری میده 

دوم میتونید چندتا هسته به را داخل مربا بریزید برای سفت و غلظت بیشتر(من نریختم چون حوصله جدا کردنش نداشتم)، 😅 

سوم به را با آب بزارید نیم پز بشه و تغییر رنگ بده اصلا درب قابلمه و دم کنی نذارید 

و بعد از نیم پز شدن شکر اضافه کنید من برای یک کیلو به 800 گرم شکر زدم 

چهارم حتما قابلمه مسی باشه و شعله نه خیلی زیاد و نه خیلی کم 

پنجم در اخر یک قاشق ابلیمو و وانیل اضافه کردم 


اگر درب قابلمه را بذارید دیگه پاستیلی نمیشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز