من قبلا همیشه درست میکردم یبار پاستیلی میشد یبار نه اینسری گفتم باید علتش بدونم چون خودم پاستیلی دوست دارم. و فهمیدم رازش چیه.
اول حتما باید به با پوست باشه چون پکتین زیادی داره لعاب بیشتری میده
دوم میتونید چندتا هسته به را داخل مربا بریزید برای سفت و غلظت بیشتر(من نریختم چون حوصله جدا کردنش نداشتم)، 😅
سوم به را با آب بزارید نیم پز بشه و تغییر رنگ بده اصلا درب قابلمه و دم کنی نذارید
و بعد از نیم پز شدن شکر اضافه کنید من برای یک کیلو به 800 گرم شکر زدم
چهارم حتما قابلمه مسی باشه و شعله نه خیلی زیاد و نه خیلی کم
پنجم در اخر یک قاشق ابلیمو و وانیل اضافه کردم
اگر درب قابلمه را بذارید دیگه پاستیلی نمیشه