2777
2789
انشالله تو همین نی نی سایت اینقده سرزنش میکنن چرا تو این گرونی بچه سوم باردارین که آدم از خودش شرمش ...

مگه تا حالا یه لقمه نون خودت و بچه هات رو نی نی سایتی ها دادن ؟ تو طرف حسابت آدما نیستن خودتی و خدای خودت تو لایق مادر شدن دوباره بودی به حرف احدی توجه نکن به خودت افتخار کن 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم با وجود اینکه بچه بی قراری بود تا سه ماه فقط گریه میکرد فقط شب ها خواب بود رفلاکس داشت 🥲🥲 ...

من داغونم حالم اصلا خوب نیست هرروز آرزوی مرگ میکنم هرروز خودمو سرزنش میکنم چرا سقط، نکردم به این روز نیفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چربی شکمی هم زیاد دارم میترسم درست سزارین نشم

نگران نباشید 

اگر خیلی ذهنت را مشغول کرده حتما با دکترت صحبت کن برات توضیح میده 

بعدشم به بقیه مربوط نیست 

من دختر بزرگم را پنج ماه گیم بهش گفتم مخالفت کرد خجالت میکشید ولی الان خیلی دوستش داره خیلیا

من داغونم حالم اصلا خوب نیست هرروز آرزوی مرگ میکنم هرروز خودمو سرزنش میکنم چرا سقط، نکردم به این روز ...

😟😟 عزیزم شما الان روحیت حساست تر از هر زمان دیگه ای 

اصلا بهش فکر نکن 

به کسیم نگو ناخواسته بود با افتخار بگو خودمون خواستیم 

همیشه دست پیش بگیر نتونند حرفی بزنند 

من دخترم ۱۴سالشه انگار دنیا رو بهش دادن قراره یه نوزاد بیاد کنارش پسرمم ۹سالشه اگر بدونی چقدرررر ذوق داره میبینم چقدر همو دوست دارن منم هی بیشتر خوشحال میشم و خداروشکر میکنم 

بچه های دیکه ات جنسیتشون چیه چند سالشونه بزار به عنوان خوش بگذره دخترررر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوتا دختر دارم بزرگه 16 کوچکه 7/5خودت چند سالته عزیزم

خودم ۳۹ عزیزم 

سومی چیه ؟ بابا پاشو افسردگی رو بریز دور کیف دنیا رو بکن این همه خدا بهت لطف داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40