2777
2789
عنوان

مامانم خونه مون خوابیده بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 27 پست
من بابام اینجوره. غذا میخوره ناهار مامل حالا اگر شام باب میلیش نباشه میگه دو روزه غذا نخوردم

😂😂😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بابام اینجوره. غذا میخوره ناهار مامل حالا اگر شام باب میلیش نباشه میگه دو روزه غذا نخوردم

وای یه پقی زدم از خنده😂

خدا حفظشون کنه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
نه بابا من تا دو بیدار بودم ساعت ۴ ۵ بیدار شدم بچه شیر دادم کارش ندارم میگم کلا اخلاقش اینه 😂

🤣🤣

مادرشوهر منم خر و پف می کنه و میگه نخوابیدم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

اتفاقا دیشب مادرمنم خونه ما خوابید،بچه ها رو از 6 بیدار کرد هر چی گفتم زوده بازم به حرفم گوش نکرد😂

من چقدر حرص خوردم دیشب گقتم وای بچه هام میخوام صدا کنم بد خواب میشه 😂

🤣🤣مادرشوهر منم خر و پف می کنه و میگه نخوابیدم

با بابام رفته بودن مشهد بابام کلی عکس گرفته بود از تو قطار از هتل گفت گرفتم اگه گفت نخواییدم نشونش بدم😅

خواهشاً قضاوتش نکن راست میگه از خستگی زیاد شب بیداری ....که صبح اینجوری خوابش سنگینه منم همین مشکل د ...

نه گلم برا خنده میگم نه چیکارش دارم ولی مادر من تا یاد دارم همین طور بوده دختر خونه هم بودم همین بود نمیدونه چه عادتی داره بگه من دیشب نخوابیدم😂

والا حق داره من فک میکنم ادم بعد اینکه مادر میشه دیگه هیچوقت نمیتونه ی خواب راحت داشته باشه

میدونم گلم من خودمم هم مادرم نمیگم نخوابه میگم چرا میگه وای من اصلا دیشب نخوابیدم 😅

با بابام رفته بودن مشهد بابام کلی عکس گرفته بود از تو قطار از هتل گفت گرفتم اگه گفت نخواییدم نشونش ب ...

🤣🤣🤣🤣

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.